Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό της από τον Κονέ η Χριστίνα Στεφανίδη! Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό της από τον Κονέ η Χριστίνα Στεφανίδη! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό της από τον Κονέ η Χριστίνα Στεφανίδη!

Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό της από τον Κονέ η Χριστίνα Στεφανίδη!

Νέα σελίδα στη ζωή της γύρισε η Χριστίνα Στεφανίδη μετά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κονέ το περασµένο καλοκαίρι έπειτα από επτά χρόνια σχέσης,

Η εντυπωσιακή Χριστίνα σήµερα, χαµογελά ξανά και, σύµφωνα µε πληροφορίες της Real, ο λόγος είναι ο Θεσσαλονικιός επιχειρηµατίας Γιάννης Μυγδαλάς που της έχει κλέψει την καρδιά.«Είναι πολύ ερωτευµένη», αποκαλύπτει αποκλειστικά άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της µελαχρινής καλλονής και προσθέτει: «Ο Γιάννης έδωσε άλλο νόηµα στη ζωή της Χριστίνας. Ταιριάζουν πολύ και είναι ευτυχισµένοι µαζί. 


Απολαµβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, τους αρέσει να διασκεδάζουν στα ίδια στέκια και κάνουν από τώρα σχέδια για το κοινό τους µέλλον.»Η Χριστίνα και ο Γιάννης γνωρίστηκαν µέσω κοινών φίλων τους στο νυχτερινό κέντρο που διατηρεί ο επιχειρηµατίας στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. 


Εκείνη γοητεύτηκε από τον δυναµισµό και την αυθεντικότητά του και εκείνος εντυπωσιάστηκε από την εξωτερική της εµφάνιση και από την έντονη προσωπικότητά της. Ακόµη οι δυο τους δεν επιθυµούν να «διατυµπανίζουν» τη σχέση τους και αποφεύγουν τις κοινές δηµόσιες εµφανίσεις.

«Ο έρωτάς τους ξεκίνησε από µία πολύ τρυφερή φιλία. Η Χριστίνα επισκεπτόταν το κλαµπ του Γιάννη κάθε φορά που ταξίδευε στη Θεσσα-λονίκη για δουλειές», αποκαλύπτει η ίδια πηγή. 


Όσο για την απόσταση που «χωρίζει» το ζευγάρι, καθώς η Χριστίνα µένει µόνιµα στην Αθήνα και ο Γιάννης ζει στη Θεσσαλονίκη, προσθέτει: «Η απόσταση δεν πρόκειται να σταθεί εµπόδιο στον έρωτά τους. 

Ο Γιάννης, όσο οι αυξηµένες επαγγελµατικές υποχρεώσεις του το επιτρέπουν, ταξιδεύει πολύ συχνά στην πρωτεύουσα για να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπηµένης του». Ο Γιάννης Μυγδαλάς πάνω με τον Θέμη Γεωργαντά και κάτω με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Epirusblog Gr
5 of 5
Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό της από τον Κονέ η Χριστίνα Στεφανίδη!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5505432960541731760
Σχόλια
item