Κατηγορώ για πολιτική φτήνια της κυβέρνησης από Βενιζέλο

Κατηγορώ για πολιτική φτήνια της κυβέρνησης από Βενιζέλο

Η Ελλάδα είναι μία χώρα όπου πλέον τα πάντα δύναται να θυσιαστούν για μικρές σκοπιμότητες, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, το οποίο ολοκληρώνεται σήμερα με την ομιλία της Φώφης Γεννηματά.

Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι χειρίζεται όλα τα θέματα με μικροκομματική στόχευση και αντιμετωπίζει τους πολιτικούς αντιπάλους ως εσωτερικούς εχθρούς.

Επισήμανε μάλιστα πως το Μέγαρο Μαξίμου «ρίχνει στη φωτιά της πόλωσης τα εθνικά θέματα και τους θεσμούς».

Ο πρώην υπουργός ζήτησε εκλογές το συντομότερο δυνατό, αναφέροντας ότι έχει ήδη αρχίσει μία άγρια προεκλογική περίοδος με την κυβέρνηση να είναι απολύτως αδίστακτη.

Αναφερόμενος στα περί καθαρής εξόδου από τα Μνημόνια ο κ. Βενιζέλος είπε ότι το σενάριο της καθαρής εξόδου «βρώμισε και ο ανεπίγνωστος Υπουργός Οικονομικών κρύβεται». 

Όσον αφορά τα εθνικά θέματα και την Τουρκία, επισήμανε ότι μπαίνουμε στο παιχνίδι μίας τεχνίτης όξυνσης χωρίς σχέδιο.

Για το θέμα της ονομασίας των Σκοπιών, ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν θέλησε να οικοδομήσει συναινέσεις, προβοκάροντας την αντιπολίτευση.

Αναφερόμενος τέλος στην υπόθεση της Novartis, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται, τόνισε ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να οικοδομήσει την πιο πρόχειρη διχαστική σκευωρία των τελευταίων 50 ετών.
epirusblog.gr
5 of 5
Κατηγορώ για πολιτική φτήνια της κυβέρνησης από Βενιζέλο
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 8410449888384212491
item