Έρευνα αποκάλυψε ποια μάρκα αυτοκινήτου οδηγούν οι πιο άπιστοι άντρες Έρευνα αποκάλυψε ποια μάρκα αυτοκινήτου οδηγούν οι πιο άπιστοι άντρες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έρευνα αποκάλυψε ποια μάρκα αυτοκινήτου οδηγούν οι πιο άπιστοι άντρες

Έρευνα αποκάλυψε ποια μάρκα αυτοκινήτου οδηγούν οι πιο άπιστοι άντρες

Eίχατε σκεφτεί ποτέ ότι το αυτοκίνητο που οδηγεί κάποιος μπορεί να αποκαλύψει πολλά για...την προσωπικότητά του; Νέα έρευνα έρχεται να ρίξει φως στο πόσο πιστός είναι κάποιος στον γάμο του ανάλογα με τη μάρκα αυτοκινήτου που επιλέγει.

Σύμφωνα με δημοφιλή ιστοσελίδα γνωριμιών για παντρεμένους, οι κάτοχοι πολυτελών μοντέλων είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία. Η έρευνα αφορούσε 800.000 μέλη της ιστοσελίδας Illicit Encounters και έδειξε ότι το 22,21% εξ αυτών οδηγεί Audi. 


Ωστόσο, δεν είναι τυχαίο ότι στις επόμενες θέσεις συναντάμε γερμανικές μάρκες αυτοκινήτων: ακολουθούν η BMW με 13,79% (ήταν πρώτη την προηγούμενη χρονιά), η Mercedes με 8,73% και η Volkswagen με 5,74%.

«Τα αυτοκίνητα φανερώνουν πολλά για τους ιδιοκτήτες τους. Άτομα πετυχημένα επαγγελματικά και με κίνητρο δεν συμβιβάζονται με ό,τι κρίνουν μη ικανοποιητικό, είτε αυτό είναι το όχημα είτε η σχέση τους», αναφέρει εκπρόσωπος της ιστοσελίδας.

Αν αναρωτιέστε σε ποιες μάρκες αντιστοιχούν τα μικρότερα ποσοστά απιστίας, στις δύο τελευταίες θέσεις συναντάμε την Peugeot (0,38%) και τη Renault (0,51%). 


Αν λοιπόν ο σύζυγός σας οδηγεί κάποιο γαλλικό μοντέλο, μάλλον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχες τα βράδια! Την τελευταία πεντάδα συμπληρώνουν η Land Rover (0,53%), η Skoda (1,05%) και η Hyundai (1,55%).

Πηγή
Epirusblog Gr
5 of 5
Έρευνα αποκάλυψε ποια μάρκα αυτοκινήτου οδηγούν οι πιο άπιστοι άντρες
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 628624572755154026
Σχόλια
item