Στην Πρέβεζα Πρέβεζα: Ο Τομεάρχης Υγείας Της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου. Στην Πρέβεζα Πρέβεζα: Ο Τομεάρχης Υγείας Της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου. | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στην Πρέβεζα Πρέβεζα: Ο Τομεάρχης Υγείας Της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.

Στην Πρέβεζα Πρέβεζα: Ο Τομεάρχης Υγείας Της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.

Στην Πρέβεζα βρέθηκε την Πέμπτη ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ και βουλευτής επικρατείας του κόμματος Βασίλης Οικονόμου και μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τη διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων στο Νοσοκομείο, στο ΠΕΔΥ , επισκέφθηκε συγκεκριμένες δομές και είχε προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Ιατρικό , τον Οδοντιατρικό και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Πρέβεζας.

Ο κ. Οικονόμου παρότι αναγνώρισε το κτιριακό πρόβλημα που υπάρχει στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όταν ρωτήθηκε αν είναι στις προθέσεις της ΝΔ να προχωρήσει στην ανέγερση νέου Νοσοκομείου ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας πολιτικός ο οποίος δεν κυκλοφορεί ως νέος Μαυρογιαλούρος δίνοντας και μια υπόσχεση και αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να ξεκινήσουμε να μιλάμε πάλι για νέο Νοσοκομείο, είναι κάτι που μπορούμε να δούμε υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Στόχος σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου είναι να δημιουργηθεί ένας υγειονομικός χάρτης αναγκών με πολύ μεγάλη έμφαση στην πρωτοβάθμια υγεία, χωρίς να υπάρξουν ξανά κρατικές δομές επί κρατικών δομών, ενώ έδωσε έμφαση στις συμπράξεις του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, οι οποίες όπως είπε μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τον προϋπολογισμό μιας Μονάδας υγείας. 

Τον κ. Οικονόμου συνόδευαν ο βουλευτής Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας , Νικόλαος Τζίμας , ο πρώην Διοικητή του Γ. Ν. Πρέβεζας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Δικτύων και Υποδομών της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, Νικόλαος Γεωργάκος και η Τομεάρχης Υγείας της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας Βασιλική Κορδέλα.

Epirusblog Gr
5 of 5
Στην Πρέβεζα Πρέβεζα: Ο Τομεάρχης Υγείας Της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 3826382460416521038
Σχόλια
item