Γιάννενα: Μ.Τζούφη - Επίκεντρο η αξιολόγηση και η ειδική αγωγή Γιάννενα: Μ.Τζούφη - Επίκεντρο η αξιολόγηση και η ειδική αγωγή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Μ.Τζούφη - Επίκεντρο η αξιολόγηση και η ειδική αγωγή

Γιάννενα:  Μ.Τζούφη - Επίκεντρο η αξιολόγηση και η ειδική αγωγή
Στα Γιάννενα βρέθηκε η υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη προκειμένου να κάνει τις πρώτες επαφές με τους ανθρώπους της Εκπαίδευσης.

Στο επίκεντρο η αξιολόγηση των προϊσταμένων της Εκπαίδευσης αλλά και η δίχρονη εκπαίδευση που η κυβέρνηση θέλει να προχωρήσει απο το νέο σχολικό έτος παρά τις όποιες αντιδράσεις υπάρξουν.

Η Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Μερόπη Τζούφη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής, πραγματοποίησε ...σειρά συναντήσεων με θεσμικούς φορείς της πόλης. 

Την Δευτέρα το πρωί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους προϊστάμενους των διευθύνσεων ενω έθεσε υπόψην τους όλα τα ανοικτά θέματα και άκουσε θέσεις και προτάσεις.

Ανάμεσα στα πιο σημαντικά ήταν και τα θέματα των προσλήψεων που όπως είπε δοθηκε το πράσινο φως απο τους θεσμούς! 

Στο μεταξύ κατά την διάρκεια της παραμονής της στα Γιάννενα, συναντήθηκε με γονείς και εργαζόμενους του δημόσιου Ειδικού Νηπιαγωγείου, που στεγάζεται στην ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων, με εκπροσώπους του Κέντρου Διαφοροδιάγνωσης & Υποστήριξης (ΚΕΔΔΥ) Ιωαννίνων, καθώς και με το Σύλλογο Μαιών Ιωαννίνων. 

Επιπρόσθετα, η Υφυπουργός είχε διεξοδικές συζητήσεις με την Πρόεδρο του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Βελλάς, κ. Μαρία Ράπτη και τον Υπεύθυνο του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων, κ. Γρηγόρη Μιχάλη. 

Οι συναντήσεις έγιναν σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και είχαν ως στόχο την αλληλοενημέρωση και την ανάληψη πρωτοβουλιών που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. 

epirusgate.blogspot.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μ.Τζούφη - Επίκεντρο η αξιολόγηση και η ειδική αγωγή
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 882621489082791877
Σχόλια
item