Ενωση Κεντρώων για Κατσίκη: Πισώπλατη μαχαιριά η πρότασή του Ενωση Κεντρώων για Κατσίκη: Πισώπλατη μαχαιριά η πρότασή του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ενωση Κεντρώων για Κατσίκη: Πισώπλατη μαχαιριά η πρότασή του

Ενωση Κεντρώων για Κατσίκη: Πισώπλατη μαχαιριά η πρότασή του
«Πισώπλατη μαχαιριά» χαρακτηρίζει, με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων την «πρόταση του κ. Κατσίκη για ανταλλαγή των ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ενωσης Κεντρώων, «πριν στεγνώσει το μελάνι της συνόδου της Βάρνας και ενώ θριαμβολογούσαν κυβερνητικοί παράγοντες στην Αθήνα για απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών μας, προ του Πάσχα από τους Τούρκους, σαν μαχαιριά πισώπλατα έπεσε επάνω μας, η πρόταση του βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Κατσίκη για ανταλλαγή των δυο Ελλήνων με τους οκτώ Τούρκους που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα. 
Τελικά, πόσο ακόμη θα εξευτελιστεί η χώρα μας».
«Ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχουμε εκλογές»
Παράλληλα στην ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων τονίζει ότι «μπορεί να έχουμε εκλογές ανά πάσα στιγμή» προσθέτοντας πως «πριν από λίγες εβδομάδες, ο κ. Λεβέντης από την Πάτρα ανέφερε, ότι, οσφραίνεται εκλογές προ του Αυγούστου του 2018. 
Ο κ. Τσίπρας είχε εκμυστηρευτεί στον κ. Λεβέντη, ότι οι εκλογές μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή λόγω Σκοπιανού και ελληνοτουρκικής κρίσης. Αμέσως μετά κύκλοι του Μαξίμου διέψευσαν τον κ. Λεβέντη. Να δούμε σε ποια τρύπα θα ψάχνουν να κρυφτούν κάποιοι σε λίγες εβδομάδες».

Epirusblog Gr
5 of 5
Ενωση Κεντρώων για Κατσίκη: Πισώπλατη μαχαιριά η πρότασή του
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 3436045846833311538
Σχόλια
item