Ανατροπή με τον Πυρπολητή : Καταιγίδα χτύπησε στο Αιγαίο…Αστραπιαία ήταν η Αντίδραση των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων (Λεπτό -Λεπτό η Επιχείρηση ) Ανατροπή με τον Πυρπολητή : Καταιγίδα χτύπησε στο Αιγαίο…Αστραπιαία ήταν η Αντίδραση των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων (Λεπτό -Λεπτό η Επιχείρηση ) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ανατροπή με τον Πυρπολητή : Καταιγίδα χτύπησε στο Αιγαίο…Αστραπιαία ήταν η Αντίδραση των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων (Λεπτό -Λεπτό η Επιχείρηση )

Ανατροπή με τον Πυρπολητή : Καταιγίδα χτύπησε στο Αιγαίο…Αστραπιαία ήταν η Αντίδραση των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων (Λεπτό -Λεπτό η Επιχείρηση )
Αστραπιαία ήταν η Αντίδραση των Ελληνικών Διακλαδικών Δυνάμεων  που χτύπησε αξημέρωτα στα Δωδεκάνησα και κατέδειξε ίσως για πρώτη φορά ότι έχουμε την Ισχύ και την Εμπειρία να διεξάγουμε Ειδικές Επιχειρήσεις παντού στο Αρχιπέλαγος!
Τα γεγονότα όπως εξελίχθηκαν …Κάπου στα Δωδεκάνησα
Συναγερμός  Σήμανε στο Πεντάγωνο ,όταν  έφτασε μήνυμα οτι Θερμικές Κάμερες εντόπισαν Κομάντος να αποβιβάζονται σε Βραχονησίδα του  Αιγαίου  κοντά σε νησί …Ο Επικεφαλής Διοικητής  μεγάλου  νησιού  ζήτησε άδεια για την καταστροφή των Κομάντος που αποβιβάστηκαν …Αλλά η εντολή ήταν αρνητική!
Ενημερώθηκε ο ΥΕΘΑ και μετά από εισήγηση του Α/ΓΕΕΘΑ και των Αρχηγών αποφασίστηκε η Χειρουργική επέμβαση με Ειδικές αλλά και Ισχυρές Δυνάμεις ώστε να μπορεί να υπάρξει και άμεση Υποστήριξη των Δυνάμεων που θα επιχειρούσαν ,αλλά και να είναι Ικανές να δράσουν αν δεχόντουσαν Επίθεση απο Εχθρικές Δυνάμεις!
Εντολή στο ΠΝ να συνδράμει την Επιχείρηση με Φρεγάτες και ΤΠΚ  …Ενώ στην Περιοχή έσπευσαν  και οι Κανονιοφόροι που ήταν στην Περιοχή!
Αποφασίστηκε όλη η Επιχείρηση να ανατεθεί στην «ΔΔΕΕ» με συνεργασία όμως όλων Δυνάμεων …Η ΕΝτολή έφυγε γύρω στις 03:00   και πριν το πρώτο φως τα Πολεμικά είχαν ήδη ξεκινήσει!
Αποφασίστηκε ο Συναγερμός να δοθεί μόνο στην  Διοίκηση που είχε το νησί στην Π.Ε της  για να μην υπάρχει διαρροή πράγμα που έγινε και ο Συναγερμός πραγματοποιήθηκε αθόρυβα!
Σε πρώτη φάση πλησίασαν τα Ελικόπτερα Απάτσι  που εκτέλεσαν στοχευμένες βολές ενώ καταστράφηκαν και τα μέσα διαφυγής των Εισβολέων ,ακολούθησε σφοδρός βομβαρδισμός και ταυτόχρονη Αεροπόβαση απο Σινούκ  και Απόβαση με ζόντιακ απο το Ταχύτατο Zubr   που είχε ήδη φτάσει στην περιοχή με μεγάλη Ταχύτητα!
Οι Στόχοι που τέθηκαν απο την Ηγεσία εκτελέστηκαν και οι Καταδρομείς αφού εξουδετέρωσαν όσους Εχθρικούς Κομάντο κατέφυγαν σε σπηλιές και χάσματα ασφάλισαν την Περιοχή!
Καθ όλη την Διάρκεια της Επιχείρησης οι ΤΠΚ και οι Κανονιοφόροι γυρόφερναν στην περιοχή ενώ στον Ουρανό τα Γεράκια αυλάκωναν τους Ουρανούς!
Ήταν τέτοια η Τρομάρα των Τούρκων που κανένα Ιπτάμενο μέσο δεν απογειώθηκε απο τα Πολεμικά Αεροδρόμιο των Τούρκω!
Αυτή την ώρα επιστρέφουν οι Καταδρομείς που πήραν μέρος με το Zubr  και την Φρεγάτα. Ενώ τα Αεροαγήματα έχουν επιστρέψει ήδη στη Βάση τους!
Σύμφωνα με Πληροφορίες απο το Αρχηγείο του Στόλου την Άσκηση Παρακολούθησαν η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Πενταγώνου καί όχι μόνο!!!
Τα συμπεράσματα  και οι Χρόνοι αντιδράσεως ,θα γίνουν γνωστά αμέσως μετά απο την Ενημέρωση τω Διοικητών που Εκτέλεσαν την  Άσκηση ..
Αλλά αποδείχθηκε περίτρανα οτι πρέπει να έχουμε περισσότερη Εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις  …Ενώ η Απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν αποστομωτική!
http://veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ανατροπή με τον Πυρπολητή : Καταιγίδα χτύπησε στο Αιγαίο…Αστραπιαία ήταν η Αντίδραση των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων (Λεπτό -Λεπτό η Επιχείρηση )
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7545473348718515278
Σχόλια
item