Πρέβεζα: Ανακοίνωση του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Πρέβεζας Πρέβεζα: Ανακοίνωση του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ανακοίνωση του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Πρέβεζας

Πρέβεζα: Ανακοίνωση του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Πρέβεζας
Οι γυναίκες πριν από 160 χρόνια διαδήλωναν με ένα μόνο σύνθημα Ψωμί & Τριαντάφυλλα, διαδήλωναν και διεκδικούσαν την ισότητα στην εργασία, στην οικογένεια, στην πολιτική και γενικά στην κοινωνική ζωή. 

Στις μέρες μας πολλά έχουν γίνει, πρέπει όμως να κατακτηθούν ακόμη περισσότερα. Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Πρέβεζας διοργάνωσε διήμερες ενημερωτικές συναντήσεις στο Δ.Δ. Λούρου και στο Δ.Δ. Ζαλόγγου. 

Στόχος των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν ήταν η ενημέρωση & ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών για θέματα ισότητας και η εκτενής ενημέρωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών παρέχει ψυχοκοινωνική & εργασιακή συμβουλευτική σε γυναίκες που υφίστανται οποιαδήποτε μορφής βίας (σωματική, ψυχολογική, οικονομική, βιασμό κλπ.), γυναίκες άνεργες, μονογονείς, ΑΜΕΑ, στα όρια της φτώχειας και γενικά γυναίκες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Τέλος καλεί όσους φορείς-πολίτες επιθυμούν να έρθουν σε επαφή, με σκοπό να διοργανωθούν εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού, διότι όλοι μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε την ισοτιμία των γυναικών.

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών:Ιωνίας 6, 2682024444-2682089667, Facebook: Συμβουλευτικό Κέντρο Πρέβεζας, E-mail: womenaid@1485.syzefxis.gov.gr 

epirusgate.blogspot.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ανακοίνωση του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Πρέβεζας
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 3004850315907029759
Σχόλια
item