Γιάννενα: "Εσωτερικούς εχθρούς" βλέπει η διοίκηση του ΠΓΝΙ για τη νέα πτέρυγα Γιάννενα: "Εσωτερικούς εχθρούς" βλέπει η διοίκηση του ΠΓΝΙ για τη νέα πτέρυγα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: "Εσωτερικούς εχθρούς" βλέπει η διοίκηση του ΠΓΝΙ για τη νέα πτέρυγα

Γιάννενα: "Εσωτερικούς εχθρούς" βλέπει η διοίκηση του ΠΓΝΙ για τη νέα πτέρυγα

Στο επίκεντρο φέρνει ο διοικητής του ΠΓΝΙ για ακόμη μια φορά τη λειτουργία της νέας πτέρυγας. 

Ο διοικητής σε συνέντευξη τύπου που έδωσε τη Δευτέρα το μεσημέρι, εκφράζει φόβους για την λειτουργία της νέας πτέρυγας χωρίς να κατονομάζει ποιος δεν θέλει να λειτουργήσει το νέο κτήριο. 

Υποστηρίζει οτι εντός του νοσοκομείου υπάρχουν διάφοροι που θέτουν εμπόδια στην έναρξη λειτουργίας του νέου κτηρίου που σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα ξεκινήσει απο την ερχόμενη εβδομάδα με την μετακόμιση της Οφθαλμολογικής Κλινικής. 


Αφορμη στάθηκαν, σύμφωνα με τον ίδιον, οι δηλώσεις των τομεαρχών Υγείας της ΝΔ στον σύλλογο Εργαζομένων για λειτουργία της πτέρυγας με ΣΔΙΤ, με σύμπραξη δηλαδή δημόσιου και ιδιωτικού φορέα.

"Κάποιοι θέλουν να μην ανοίξει η νέα πτέρυγα, ώστε να ισχυριστούν ότι το δημόσιο δεν μπορεί να την λειτουργήσει και έπειτα, όταν διαμορφωθούν οι κατάλληλες πολιτικές συνθήκες, να περάσει σε χέρια ιδιώτη", είπε μεταξύ άλλων. 

Ποιος μπορεί όμως να σταματήσει την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου; Κανείς! Σύμφωνα με την απάντηση του κ. Τσίκαρη που ζήτησε την συμπαράσταση της κοινωνίας χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει για ποιο λόγο την ζητάει και ποιος είναι ο εσωτερικός εχθρός της διοίκησης.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση έχει λάβει αποφάσεις και έχει αναλάβει την εγκατάσταση των κλινικών σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και την χωροθέτηση που έχει αποφασιστεί με οριακή πλειοψηφία του Δ.Σ.


epirusgate.blogspot.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: "Εσωτερικούς εχθρούς" βλέπει η διοίκηση του ΠΓΝΙ για τη νέα πτέρυγα
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 74499083602863914
Σχόλια
item