Άρτα: ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ - Ανακοίνωση-Κάλεσμα Συνταξιούχων Άρτα: ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ - Ανακοίνωση-Κάλεσμα Συνταξιούχων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ - Ανακοίνωση-Κάλεσμα Συνταξιούχων

Άρτα: ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ - Ανακοίνωση-Κάλεσμα Συνταξιούχων

Αφού μας σφάγιασαν τις συντάξεις μας, κύριες, επικουρικές, τα δώρα, την υγεία, τα κοινωνικά μας δικαιώματα, αφαίρεσαν το ΕΚΑΣ, τώρα έρχονται να εφαρμόσουν τις μειώσεις της προσωπικής διαφοράς, την περικοπή των οικογενειακών δικαιωμάτων, την μείωση του αφορολόγητου με το νόμο 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου) που μας αφαιρούν ακόμα τρίτες έως τέταρτες συντάξεις το χρόνο.

Δε μας χάρισαν τίποτα. Οι συντάξεις μας, η υγεία, τα πάντα είναι πληρωμένα με το αίμα και τη δουλειά μας. Δεν τα χρωστάμε σε καμία κυβέρνηση, σε κανένα τραπεζίτη, σε κανένα δανειστή. Διεκδικούμε και δεν θα νομιμοποιήσουμε ποτέ στη συνείδηση μας ότι έχει αφαιρεθεί.

Κλείνουμε τα αυτιά μας στην παραπληροφόρηση τον αποπροσανατολισμό και τις μισές αλήθειες που το τελευταίο διάστημα πλειοδοτούνται από ΜΜΕ, μερίδα τύπου, «ειδικών», νομικών. 

Μέσα από μια πρωτοφανή προπαγάνδα προσπαθούν να πείσουν τους συνταξιούχους ότι θα λύσουν όλες τους τις διαφορές και θα πάρουν πίσω  χρήματα από τις αυθαίρετες περικοπές της κυβέρνησης αν και πάνε να κάνουν μια αίτηση στα ασφαλιστικά τους ταμεία. 

Ορισμένοι από αυτούς θα ακολουθήσουν την ίδια τακτική και τις επιστροφές στην υγεία στέλνοντας χιλιάδες συνταξιούχους σε δικηγορικά γραφεία πληρώνοντας αδρά, παρά που ότι γνώριζαν ότι δεν δικαιούνται, γιατί δεν είχαν τέτοιες παρακρατήσεις.

Εμπιστευθείτε τα σωματεία σας τις ομοσπονδίες σας που σας λένε την αλήθεια, υπεύθυνα, αφιλοκερδώς χωρίς καμιά σκοπιμότητα.

Όλοι στη Σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο την Πέμπτη 15/3/2018 στις 11 το πρωι.

epirus-tv-news.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ - Ανακοίνωση-Κάλεσμα Συνταξιούχων
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 898178868336126071
Σχόλια
item