Μαριέττα Χρουσαλά: Οι αλλαγές στην καθημερινότητα μετά τον ερχομό του τρίτου παιδιού! Μαριέττα Χρουσαλά: Οι αλλαγές στην καθημερινότητα μετά τον ερχομό του τρίτου παιδιού! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαριέττα Χρουσαλά: Οι αλλαγές στην καθημερινότητα μετά τον ερχομό του τρίτου παιδιού!

Μαριέττα Χρουσαλά: Οι αλλαγές στην καθημερινότητα μετά τον ερχομό του τρίτου παιδιού! | tlife.gr
Ο ερχομός του τρίτου της παιδιού άλλαξε και πάλι τις ισορροπίες στο σπίτι, αλλά η όμορφη Μαριέττα Χρουσαλά δεν σταματά να λέει πόσο χαρούμενη και ευλογημένη νιώθει.
Η πρώην παρουσιάστρια και νυν σχεδιάστρια και ο εφοπλιστής σύζυγός της ζουν στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας στο Μαϊάμι και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή με τα τρία αγγελούδια τους.
Ο βενιαμίν της οικογένειας, που θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος είναι πια δυο μηνών και έχει ξετρελάνει τους γονείς, αλλά και τα αδέλφια του, τον Σπύρο και την Μάργκω. Ιδιαίτερα χαρούμενη, η Μαριέττα θέλει να είναι συνεχώς μαζί του, αλλά προσπαθεί να μην χαλάσει και τις ισορροπίες με τα δυο μεγαλύτερα παιδιά. 
Έτσι, το πρόγραμμά της μπορεί αν έχει αλλάξει λίγο, αλλά όπως φαίνεται τα καταφέρνει μια χαρά.
Και εκτός από την φροντίδα του μικρού Κωνσταντίνου συνεχίζει τα παιχνίδια με τον Σπύρο και την Μάργκω της. Ενώ, όταν και τα τρία παιδιά πέσουν για ύπνο, εκείνη αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της και στην περιποίησή της!

Epirusblog Gr
5 of 5
Μαριέττα Χρουσαλά: Οι αλλαγές στην καθημερινότητα μετά τον ερχομό του τρίτου παιδιού!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2647261396397201160
Σχόλια
item