Το άγνωστο δράμα της Στέλλας Μπεζαντάκου

Γιατί κλείστηκε στο σπίτι της «βυθισμένη» στη θλίψη
Δάκρυα απογοήτευσης για τη Στέλλα Μπεζαντάκου... Το όνειρο της τραγουδίστριας να γίνει μανούλα έσβησε σε μια στιγμή, όταν η πρώτη εξωσωματική γονιμοποίηση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα απέτυχε.
Η χαμογελαστή κοπέλα «λύγισε», έκλαψε, κλείστηκε για ένα διάστημα στο σπίτι της, αρνούμενη να δει φίλους και γνωστούς. Στο μυαλό της έρχονταν ξανά και ξανά οι δύσκολες ώρες, η διαδικασία, η προσμονή, οι ψυχολογικές μεταπτώσεις, οι γλυκές κουβέντες και τα σχέδια με τον σύζυγό της Χρήστο Γκίκα, οι ματιές στις βιτρίνες με τα παιδικά ρούχα...
Η επιθυμία του ζευγαριού να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι εξανεμίστηκε, γεγονός που δοκίμασε τις αντοχές της τραγουδίστριας.
Μήνες μετά την εφιαλτική εκείνη ημέρα η Στέλλα Μπεζαντάκου επέστρεψε στην καθημερινότητά της. «Η απέραντη αγάπη και η στήριξη του συζύγου μου, όπως και της οικογένειάς μου, με τράβηξαν από τη θλίψη. 
Με σήκωσαν ξανά στα πόδια μου. Ηταν μια δραματική κατάσταση και πραγματικά δεν θα ήθελα να τη ζήσω ξανά» είπε με τρεμάμενη φωνή στην «Espresso» και συνέχισε: 
«Επέβαλα το σώμα μου σε μια σειρά ορμονικές αλλαγές και σαν να μην έφτανε που ένιωθα περίεργα, ήρθε και η αποτυχία που ήταν τόσο ψυχοφθόρα. Τώρα μπορώ να καταλάβω τις γυναίκες που έχουν βιώσει κάτι ανάλογο και πραγματικά υποκλίνομαι με σεβασμό μπροστά σε εκείνες που προσπαθούν ξανά και ξανά και ξεπερνούν ακόμα και τις 10 εξωσωματικές».
Οι μέρες που ακολούθησαν την αποτυχημένη προσπάθεια να αποκτήσει παιδί με τη βοήθεια της επιστήμης στέρησαν από το χαμογελαστό κορίτσι του πενταγράμμου το χαμόγελο. Η ελαφριά κατάθλιψη που ζούσε την είχε απομονώσει από τον κόσμο και χαιρόταν μόνο όταν πήγαινε στο κτήμα τους, στο Λαγονήσι, και έπαιζε με τα ζωάκια της.
«Επαιρνα δύναμη»
«Χαϊδεύοντας τα σκυλάκια μου έπαιρνα δύναμη και δειλά δειλά σκεφτόμουν μήπως να κάνω ακόμα μία προσπάθεια... Μετά όμως η σκέψη έσβηνε» μας εξομολογήθηκε
Κάνοντας έναν απολογισμό ζωής, η Στέλλα αποκάλυψε πως πάντα ονειρευόταν να γίνει μανούλα με έναν άντρα που θα την αγαπούσε πολύ. Μόνο που γνωρίστηκαν αργά... «Δεν είναι πως θέλω να αποκτήσω ένα παιδί για εγωιστικούς λόγους. 
Θέλω να γίνω μαμά με τον άντρα μου, γιατί είναι το άλλο μου μισό. Κρίμα που δεν τον γνώρισα πολλά χρόνια νωρίτερα, στα 20 ή 30, γιατί θα είχαμε αποκτήσει πολλά παιδιά» είπε και πρόσθεσε: «Σκέφτομαι και την υιοθεσία, αλλά ο αγαπημένος μου, λόγω του ότι έχει δύο παιδιά, είναι πολύ σκεπτικός μπροστά σε μια τέτοια κίνηση. Ωστόσο, δεν το έχουμε αποκλείσει ακόμα».
Η τραγουδίστρια μετά τη δραματική περιπέτεια επέστρεψε στις πίστες και με την αγάπη του κοινού πήρε τα... πάνω της. «Η εργασιοθεραπεία είναι το φάρμακο για την τωρινή καλή ψυχολογία μου. 
Ετοιμάζω περιοδεία που θα ξεκινήσει από τα Γιάννενα και έπειτα θα κατέβω στην Πελοπόννησο, με πρώτο σταθμό την Πάτρα» αποκάλυψε η Στέλλα Μπεζαντάκου, η οποία είναι σε συζητήσεις και για νέο cd-single μετά το «Μόνοι μας», το οποίο έχει αφιερώσει στον σύζυγό της Χρήστο.
Πηγή: espressonews.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιατί κλείστηκε στο σπίτι της «βυθισμένη» στη θλίψη Δάκρυα απογοήτευσης για τη Στέλλα Μπεζαντάκου... Το όνειρο της τραγουδίστριας να γί...
Το άγνωστο δράμα της Στέλλας Μπεζαντάκου
epirusblog.gr
5 of 5
Γιατί κλείστηκε στο σπίτι της «βυθισμένη» στη θλίψη Δάκρυα απογοήτευσης για τη Στέλλα Μπεζαντάκου... Το όνειρο της τραγουδίστριας να γί...
show biz 9030986283926215210
item