Άρτα: Συγκέντρωση βοήθειας από τον ΕΕΣ Άρτας Άρτα: Συγκέντρωση βοήθειας από τον ΕΕΣ Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Συγκέντρωση βοήθειας από τον ΕΕΣ Άρτας

Άρτα: Συγκέντρωση βοήθειας από τον ΕΕΣ Άρτας
Για οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, εν όψει Πάσχα.

Ανακοίνωση – κάλεσμα για συγκέντρωση βοήθειας εν όψει του Πάσχα σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας εξέδωσε ο ΕΕΣ Άρτας, στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Πλησιάζοντας ήδη, όλο και περισσότερο, προς την Πασχαλινή περίοδο ο Ερυθρός Σταυρός ετοιμάζεται να σταθεί και πάλι αρωγός στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας που χρειάζονται βοήθεια για να καλύψουν και τις πιο βασικές ανάγκες της επιβίωσής τους.
Το ότι οι ανάγκες αυτές είναι μεγάλες και συνεχώς μεγαλώνουν είναι γνωστό και αυτονόητο.
Γι’ αυτό σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται και η στήριξη όλων των συμπολιτών μας, που μπορούν να βοηθήσουν, όσο και όπως ο καθένας μπορεί.
Για άλλη μια φορά λοιπόν απευθύνουμε θερμή παράκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να κινητοποιήσουν και πάλι τα πλούσια αποθέματα κοινωνικής αλληλεγγύης που τους διακρίνουν και να συνδράμουν, όσο είναι δυνατόν, στην επιτυχία αυτής της ευγενικής ανθρωπιστικής προσπάθειας.
Ιδιαίτερα παρακαλούμε όλους τους Κοινωνικούς, Πολιτιστικούς, Επαγγελματικούς κ.τ.λ. Φορείς της περιοχής μας να κινητοποιήσουν με ιδιαίτερη ευαισθησία, και με τον τρόπο που αυτοί κρίνουν, τα μέλη τους στην επιτυχία αυτού του σκοπού.
Η ίδια παράκληση απευθύνεται προφανώς και στα Σχολεία της περιοχής μας, τα οποία πολλές φορές έχουν στηρίξει σημαντικά ανάλογες προσπάθειές μας στο παρελθόν.
Σ’ αυτή την προσπάθεια χρειάζεται να προσφερθούν τρόφιμα που να μην χρειάζονται ψυγείο (λάδι, όσπρια, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, ρύζι, ζάχαρη κ.τ.λ.) καθώς και χρήματα με τα οποία μπορεί να αγορασθεί ό,τι χρειασθεί.
Από την πλευρά μας θα καταβληθεί, όπως πάντα, κάθε προσπάθεια ώστε και η παραμικρή βοήθεια να πιάσει τόπο και να μην μείνει κανένας οικονομικά αδύναμος συμπολίτης μας εντελώς αβοήθητος.
Από λίγο αν όλοι κινητοποιηθούμε και προσφέρουμε, όπως το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, είναι σίγουρο ότι και πάλι θα τα καταφέρουμε και θα βιώσουμε και αυτό το Πάσχα το υπέροχο αίσθημα της πληρότητας της Αγάπης το οποίο ευχόμαστε να μην λείψει από κανένα μας, γιατί μόνο τότε θα γιορτάσουμε πραγματικό Πάσχα».
ixotisartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Συγκέντρωση βοήθειας από τον ΕΕΣ Άρτας
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 3306345042740616616
Σχόλια
item