Απούσα η Λασκαράκη από την γέννα της Οικονομάκου! Το βίντεο που την "καίει" και όλη η αλήθεια για την σχέση τους!

Απούσα η Λασκαράκη από την γέννα της Οικονομάκου! Το βίντεο που την
Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της, αφού ο ρόλος της μητέρας είναι ο πιο σημαντικός για την όμορφη ηθοποιό.
Η ίδια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Αθηνά και ο Φίλιππος, έχουν ήδη σκεφτεί το όνομα που θα δώσουν στο αγοράκι τους, με το «Μάξιμος», να είναι το επικρατέστερο και το Youweekly.gr σας αποκάλυψε και την νονά του μικρού...
Πολλοί ήταν εκείνοι που επισκέφθηκαν την νέα μανούλα στο μαιευτήριο, εκτός από την πολύ καλή της φίλη Βάσω Λασκαράκη! Πολλοί ήταν οι "καλοθελητές" που έβαλαν ζιζάνια για την σχέση μεταξύ των δύο κυριών όμως δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα μεταξύ τους, αφού όπως ξεκαθάρισε η Βάσω, είναι άρρωστη για αυτό δεν έχει πάει ακόμα να δει την Αθηνά και το μωράκι της!
Όλο αυτό το ξεκίνησε η φίλη τους Νικόλ Παναγιώτου, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο που ήταν όλο υπονοούμενα!
"Είναι για την Βάσω. Ξέρει αυτή. Έχασες που δεν ήρθες… Καθόλου δεν θα περάσεις ωραία κουκλάκι μου… Δεν θα σου αρέσουν καθόλου τα αποτελέσματα. Δύο. 
Ο αριθμός είναι δύο!" είπε η Νικόλ με την Λασκαράκη να απαντά "Κουκλάκια μου δεν έχω έρθει επειδή είμαι άρρωστη. Μην σας περιλάβω και τις δύο. Γιατί εγώ έχω και ένα παιδάκι και τώρα θα διαβάσουμε την Ραπουνζέλ. Κακομοίρες μου…"!
"Θα πέσουν μπουνιές", εγραψε χαρακτηριστικά!
epirusblog.gr
5 of 5
Απούσα η Λασκαράκη από την γέννα της Οικονομάκου! Το βίντεο που την "καίει" και όλη η αλήθεια για την σχέση τους!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6336973024742319650
item