Γιάννενα: Πρώτα σε προτίμηση τα Γιάννενα για εκδρομές! Γιάννενα: Πρώτα σε προτίμηση τα Γιάννενα για εκδρομές! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Πρώτα σε προτίμηση τα Γιάννενα για εκδρομές!

Γιάννενα: Πρώτα σε προτίμηση τα Γιάννενα για εκδρομές!

Πρώτα σε ζήτηση και προτίμηση τα Γιάννενα για τις σχολικές εκδρομές. Δεκάδες σχολεία απο διάφορα μέρη της χώρας επιλέγουν την Ηπειρωτική πρωτεύουσα για τις σχολικές εκδρομές τους. 

Τα Γιάννενα, προσφέρουν πολλά στα παιδιά καθώς εκτός απο τα πολλά αξιοθέατα, μπορούν να απολαύσουν καλό φαγητό και έχουν πολλές επιλογές στην διασκέδαση. Μπαράκια, τσιπουράδικα αλλά και καφετέριες, γεμίζουν απο νέους που κάνουν βόλτα ...στους πεζοδρόμους της πόλης και στην αγορά των Ιωαννίνων. 

Εκατοντάδες μαθητές κατακλύζουν το παραλίμνιο και πάνε στο Νησί για την βόλτα τους και την επίσκεψη στο Μουσείο και τα γραφικά σοκάκια. Το ίδιο και στο Πέραμα αλλά και σε άλλες περιοχές ενω βόλτα κάνουν και στο Εμπορικό Κέντρο με τα πολυκαταστήματα στην είσοδο της πόλης. 

Η ζήτηση τις επόμενες μέρες θα ανεβεί καθώς τις επόμενες εβδομάδες και μέχρι το Πάσχα η κινητικότητα θα είναι μεγάλη. Τα ξενοδοχεία είναι γεμάτα ενω ικανοποίηση υπάρχει γενικά στον εμπορικό κόσμο και στα καταστήματα εστίασης. 

Στο μεταξύ την ίδια ώρα καλά πηγαίνουν οι κρατήσεις για το Πάσχα. Φέτος είναι στις αρχές Απριλίου και ήδη υπάρχει ζήτηση απο πλευράς των επισκεπτών που θέλουν να έρθουν στα Γιάννενα για να γιορτάσουν το Πάσχα. 

Ο νέος δρόμος άνοιξε για τα καλά ...νέους δρόμους για την Ήπειρο με πρωταγωνιστή την Ηπειρωτική πρωτεύουσα που τώρα είναι μια ανάσα απο την Αθηνα και άλλες περιοχές. 

epirusgate.blogspot.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Πρώτα σε προτίμηση τα Γιάννενα για εκδρομές!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6153972616330625284
Σχόλια
item