Ελένη Χατζίδου: Το γλυκό μήνυμα της κολλητής της Τζο Λαζοπούλου! «Είμαι περήφανη για σενα» Ελένη Χατζίδου: Το γλυκό μήνυμα της κολλητής της Τζο Λαζοπούλου! «Είμαι περήφανη για σενα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Χατζίδου: Το γλυκό μήνυμα της κολλητής της Τζο Λαζοπούλου! «Είμαι περήφανη για σενα»

Ελένη Χατζίδου: Το γλυκό μήνυμα της κολλητής της Τζο Λαζοπούλου! «Είμαι περήφανη για σενα» | tlife.gr
Είναι καλές φίλες πολλά χρόνια από τότε που ζούσαν και οι δυο στη Θεσσαλονίκη! Πάντα στηρίζουν η μια την άλλη όχι μόνο στα προσωπικά τους αλλά και στα επαγγελματικά τους.
Χθες η Τζο Λαζοπούλου, μετά την αποχώρηση της κολλητής της Ελένης Χατζίδου από το survivor, έγραψε για το πόσο περήφανη είναι για τη φίλη της και την καλωσόρισε πίσω στην καθημερινότητά τους. 
«Έζησες αυτή την μοναδική εμπειρία που θα κρατήσεις για πάντα. Αγωνίστηκες μέχρι τέλους! Ξεπέρασες τα όριά σου! Είμαστε περήφανοι για σένα! Well done!» έγραψε η τραγουδίστρια για τη φίλη της

Η Ελένη Χατζίδου σε παλαιότερη συνέντευξη στο TLIFE είχε μιλήσει για τη φιλία της με τη Τζο:
«Με την Τζο και άλλες δυο κολλητές μας φίλες, τη Σοφία και την Τανια, κατεβήκαμε μαζί από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Η φιλία μας μετράει πολλά χρόνια,σχεδόν 10! Ήμασταν και εκεί φίλες και δουλεύαμε επίσης μαζί σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. 

Όταν κατεβήκαμε λοιπόν συγκατοικήσαμε όλες μαζί σ ένα σπίτι! Φανταστείτε τι γινόταν σ αυτό το σπίτι (γέλια)

Είμαστε πολυ δεμένες όλες απλά οι άλλες δυο φιλες επιστρέψανε Θεσσαλονίκη και μονο εγω με τη Γεωργία μείναμε Αθήνα. Σε διαφορετικά σπίτια αλλα σχεδόν στην ίδια γειτονιά!

Περνάμε πολλές ώρες μαζί και είναι μεγάλο στήριγμα για μένα,αγαπιόμαστε πολύ και θέλουμε φυσικά το καλύτερο η μια για την άλλη προσωπικά και επαγγελματικά».
 

Αλλά και η Τζο είχε μιλήσει για την Ελένη: «Τι είναι αυτό που αγαπάς στην Ελένη και τι θα ήθελες ν αλλάξει;

Αυτό που αγαπώ πιο πολύ στην φιλενάδα είναι οτι είναι ντόμπρα,είναι αυθεντική και ειλικρινής!

Μπορείς να είσαι σίγουρος οτι η Ελένη θα σου πει ΠΑΝΤΑ την αλήθεια! Αυτό ίσως είναι και αρνητικό γιατί υπάρχουν και στιγμές που χρειάζεσαι να στο χρυσώσουν το χάπι! Αυτό η Ελένη σίγουρα δε θα το κάνει! χαχα!

Ξέρω ότι μπορώ να στηριχτώ στην Ελένη,θα είναι εκεί όταν τη χρειαστώ,δε θα αφήσει κανένα να πει κακό λόγο για τη φίλη της και θα μπει πάντα μπροστά για να την υποστηρίξει! Αυτό θα πει ΦΙΛΗ!Έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί,και καλές και κακές στιγμές!

Για κάποια περίοδο θυμάμαι κάναμε μήνες να μιλήσουμε!Αλλά όταν υπάρχουν γερές βάσεις δε μπορεί τίποτα να κλονίσει μια φιλία. ΤΙΠΟΤΑ».
Epirusblog Gr
5 of 5
Ελένη Χατζίδου: Το γλυκό μήνυμα της κολλητής της Τζο Λαζοπούλου! «Είμαι περήφανη για σενα»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6319175251679413400
Σχόλια
item