Βάσω Κολλιδά – Γιάννης Εμμανουηλίδης: Βόλτα για δύο στη Γλυφάδα!

Βάσω Κολλιδά – Γιάννης Εμμανουηλίδης: Βόλτα για δύο στη Γλυφάδα! | tlife.gr
Οι δυο τους είναι αχώριστοι! Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο τον περασμένο Ιούλιο, κάνοντας μαζί και την βάπτιση της κόρης τους στην Πάρο. Και όσα χρόνια κι αν περνάνε φαίνονται, πιο ερωτευμένοι από ποτέ.
Ο λόγος για την Βάσω Κολλιδά και τον σύζυγό της Γιάννη Εμμανουηλίδη, που απαθανατίστηκαν πρόσφατα και γι’ ακόμη μια φορά να κάνουν βόλτες στην γειτονιά τους στα νότια προάστια, τη Γλυφάδα.
Όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος, άλλες φορές με τα δυο παιδιά τους κι άλλες δυο τους απολαμβάνουν περιπάτους και καφέ στα μαγαζιά της περιοχής, που φαίνεται πως τους αρέσουν ιδιαίτερα. 
Σε μια τέτοια ανοιξιάτικη βόλτα και με chic casual looκ, απαθανατίστηκε το ζευγάρι και πόζαρε χαμογελαστό κι ευδιάθετο. Μάλιστα φαίνεται πως όσο περνά ο καιρός, ο έρωτάς τους δυναμώνει.


















Η Βάσω αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις οικοκενειακές στιγμές όσο τίποτα άλλο, με τον γιο της Γιώργο, την κόρη της Μαρία – Ίρις και τον σύζυγό της Γιάννη Εμμανουηλίδη
Σύντομα πάντως, θα συνεχίσει την μεγάλη της αγάπη, το blogging, μέσα από το site των ρούχων της εταιρίας με την οποία συνεργάζεται, δίνοντάς μας tips και συμβουλές, όπως συνηθίζει να κάνει ήδη μέσα από τα social media της.




























































































tlife.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Βάσω Κολλιδά – Γιάννης Εμμανουηλίδης: Βόλτα για δύο στη Γλυφάδα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7646209209573997121
item