Γιάννενα: Δενδροφύτευση στη Μπάφρα από τη Λέσχη Λάιονς Ιωαννίνων Γιάννενα: Δενδροφύτευση στη Μπάφρα από τη Λέσχη Λάιονς Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Δενδροφύτευση στη Μπάφρα από τη Λέσχη Λάιονς Ιωαννίνων

Γιάννενα: Δενδροφύτευση στη Μπάφρα από τη Λέσχη Λάιονς Ιωαννίνων
Δενδροφύτευση στη Μπάφρα, στο άλσος της Αγίας Παρασκευής, πραγματοποίησαν το Σάββατο 24 Μαρτίου οι Λάιονς των Ιωαννίνων, με επικεφαλής την Πρόεδρο της Λέσχης κ. Ελένη Παγκρατίου.
Η τοποθεσία είχε υποδειχθεί από την Αντιδήμαρχο Πρασίνου του Δήμου Ιωαννιτών κ. Ελένη Βασιλείου και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μπάφρας κ. Γιώργο Σαββίδη. 
Οι Λάιονς φύτεψαν κουκουναριές, λιγούστρα, υποκαστανιές, κουτσουπιές κλπ., συνολικά πάνω από 150 δενδρύλλια, τα οποία προμηθεύτηκαν από το Δασαρχείο Ιωαννίνων. 
Μετά τη δενδροφύτευση, ο κ. Σαββίδης ευχαρίστησε τα μέλη της Λέσχης στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μπάφρας όπου προσέφερε, καφέ αναψυκτικά και γλυκίσματα και υποσχέθηκε ότι η Κοινότητα θα φροντίσει να ποτιστούν τα δενδρύλλια στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής τους. 
Οι Λάιονς διαβεβαίωσαν τον Πρόεδρο και τους κατοίκους ότι, ως εθελοντές με περιβαλλοντική συνείδηση, θα συνεχίσουν αυτού του είδους τις δραστηριότητες με σκοπό τη συμβολή τους στην ανάδειξη των Ιωαννίνων σε έναν πράσινο Δήμο. 
Λεζάντα 1ης φωτογραφίας
Η Πρόεδρος της Λέσχης Λάιονς Ιωαννίνων κ. Ελένη Παγκρατίου και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μπάφρας κ. Γιώργος Σαββίδης.
vimanews.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Δενδροφύτευση στη Μπάφρα από τη Λέσχη Λάιονς Ιωαννίνων
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 8851722067883507163
Σχόλια
item