Έκρηξη στο βορειοανατολικό Λονδίνο - Εκκενώθηκε κτίριο Έκρηξη στο βορειοανατολικό Λονδίνο - Εκκενώθηκε κτίριο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έκρηξη στο βορειοανατολικό Λονδίνο - Εκκενώθηκε κτίριο

Έκρηξη στο βορειοανατολικό Λονδίνο - Εκκενώθηκε κτίριο

Το περιστατικό δεν διαχειρίζεται ως τρομοκρατικό - Δεν έχει γίνει αναφορά για τραυματίες.

Έκρηξη σε κτίριο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Ράμφορντ του βορειοανατολικού Λονδίνου, σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία.

Το περιστατικό δεν διαχειρίζεται ως τρομοκρατικό. Περιπολικά, πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο περιμετρικά του κτιρίου όπου σημειώθηκε η έκρηξη, και το οποίο βρίσκεται σε πολυσύχανστο δρόμο με καταστήματα. 

Η αστυνομία συστήνει στους πεζούς και τους μοτοσικλετιστές να αποφεύγουν την περιοχή, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες.  

Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία, η αιτία της έκρηξης παραμένει άγνωστη, ενώ οι ένοικοι εγκατέλειψαν το κτίριο.

«Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται μετά από αναφορές για έκρηξη στο Χάρολντ Χιλ. Η αστυνομία κλήθηκε λίγο πριν τις 13:30 στην οδό Φάρνχαμ. Οι αξιωματικοί, η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου και η υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου βρίσκονται στο σημείο. 


Προς το παρόν, δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε τα αίτια της έκρηξης, αλλά οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη», αναφέρει μεταξύ άλλων η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Epirusblog Gr
5 of 5
Έκρηξη στο βορειοανατολικό Λονδίνο - Εκκενώθηκε κτίριο
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 7444436660606247316
Σχόλια
item