Ο Κοτζιάς ψάχνει τώρα να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό

Ο Κοτζιάς ψάχνει τώρα να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό   Πηγή: Ο Κοτζιάς ψάχνει τώρα να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό | iefimerida.gr
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς αναζητά τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους συναντήσει και να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό.
Ηδη ο κ. Κοτζιάς επικοινώνησε με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, αλλά και με τον τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο κ. Κουμουτσάκος ζήτησε από τον ΥΠΕΞ  να ενημερώσει τον ίδιο και ότι δεν χρειάζεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κοτζιάς πρώτα από όλους επικοινώνησε με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, προχθές, με τον οποίο συμφώνησαν να έχουν συνάντηση την επόμενη εβδομάδα.
Ο κ. Κοτζιάς επικοινώνησε και με τα υπόλοιπα κόμματα και ζήτησε συνάντηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.  
Ας σημειωθεί ότι η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση για μυστική διπλωματία, εδώ και μήνες, και τα κόμματα δεν έχουν ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, σε καμία φάση των διαπραγματεύσεων.

epirusblog.gr
5 of 5
Ο Κοτζιάς ψάχνει τώρα να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 8715266857777444959
item