Γιάννενα: Προχωράει το έργο κατασκευής της Στ. Νιάρχου Γιάννενα: Προχωράει το έργο κατασκευής της Στ. Νιάρχου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Προχωράει το έργο κατασκευής της Στ. Νιάρχου

Γιάννενα: Προχωράει το έργο κατασκευής της Στ. Νιάρχου
Προχωρά το θέμα της κατασκευής της νέας οδού στη Στ. Νιάρχου.  
Αυτό προκύπτει και από το θέμα που συζητηθεί τη Δευτέρα στις 9:30 π.μ. στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου: «έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη δημοσίευση Ανακοίνωσης πρότασης Αναγκαστικής Απαλλοτρίωσης εκτάσεων ακινήτων που απαιτούνται για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Οδός Σταύρου Νιάρχου».
Κυρίως όμως προκύπτει από την εισαγωγή του θέματος των απαλλοτριώσεων και της υποβολής της πρότασης χρηματοδότησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο που συνεδριάζει την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 14:00 συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου. Τα σχετικά θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
Κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων που απαιτούνται  για την κατασκευή του έργου «Οδός Σταύρου Νιάρχου» (εισήγηση: η Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Ιωαννίνων)
Έγκριση υποβολής για ένταξη και χρηματοδότηση στο Ε.Π. Ήπειρος 2014-2020, της πρότασης με τίτλο «Οδός Σταύρου Νιάρχου» (εισήγηση: η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων κα Καλογιάννη).
Του ΦΙΛΗΜOΝA ΚΑΡΑΜΗΤΣΟY
ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Προχωράει το έργο κατασκευής της Στ. Νιάρχου
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 1395729594791087134
Σχόλια
item