Aπιστία: 5 λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα συγχωρεί το κέρατο

Aπιστία: 5 λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα συγχωρεί το κέρατο
Όσο κι αν δε θέλεις να το πιστέψεις, ο καλός σου, ο άνθρωπός σου, ίσως και ο σύζυγός σου, σε κεράτωσε! Τα συναισθήματά σου είναι ανάμεικτα, νιώθεις χαμένη και προδομένη και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να του σπάσεις τα μούτρα. Αυτά στην αρχή, γιατί μετά τα πράγματα αλλάζουν. 
«Μαλακώνεις», γίνεσαι πιο διαλλακτική και κάνεις σκέψεις ακόμη και...άφεσης αμαρτιών! Δεν είσαι η μόνη. Υπάρχουν κι άλλες σαν εσένα. Εδώ σου έχω τους βασικούς λόγους για τους οποίους μία γυναίκα συγχωρεί το κέρατο.
1. Η ελπίδα της αλλαγής: Αχ όλοι με την ελπίδα αυτή ζούμε ακόμη και σε εθνικό επίπεδο. Όταν λοιπόν εκείνος, έρχεται περίλυπος, σαν ένα σκανταλιάρικο κουτάβι που μόλις έσπασε βάζο, και σου ζητάει συγνώμη, εσύ φυσικά το τρως το παραμύθι και απλά πιστεύεις ότι θα αλλάξει. Ξέρεις κάτι; Δε θα αλλάξει και στο υπογράφω. Αλλά εσύ αν θέλεις μπορείς να το πιστεύεις. Κατά 99% κάνεις λάθος. Αλλά μιας και έχουμε Δημοκρατία, δεν μπορώ να σου στερήσω το δικαίωμα στο λάθος.
2. Ο εγωισμός: Είναι κι αυτός ο σατανάς ο εγωισμός που μας κυριεύει και δεν μπορούμε να καταθέσουμε τα όπλα. Τουτέστιν, μας πιάνει η μανία και βάζουμε σκοπό ζωής να τον κάνουμε να μας ερωτευτεί από την αρχή. Και δώστου αλλαγές στα μαλλιά, και δώστου συνδρομή στο γυμναστήριο και δώστου σέξι εσώρουχα και όλα. Ναι, δε δεχόμαστε την ήττα-άγνωστη για μας λέξη-και απλά υποθέτουμε ότι παρασύρθηκε ένα βράδυ μέθης. Εύχομαι, να μην παρασυρθεί ξανά, και μείνεις με τις δαντελωτές κιλότες αμανάτι. Και μεταξύ μας, σίγουρα θα πεις κάποια στιγμή: Ο άντρας αυτός είναι δικός μου και δεν τον χαρίζω. Μόνο που ως γνωστόν υπάρχει το δικαίωμα της... αυτοδιάθεσης. Λέω εγώ τώρα.
3. Και να πετάξω έτσι τόσα χρόνια; Ναι η αλήθεια είναι ότι αν είστε μαζί χρόνια, και έχεις περάσει και τα 30, αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να δώσεις το τέλος, σε σχέση με την ευκολία που θα είχες στα 25 σου. Ωστόσο, να σου πω κάτι και πέσε να με φας: Ποτέ δεν είναι αργά για έναν άνθρωπο να φτιάξει τη ζωή του και ποτέ κανείς δεν έμεινε μόνος του εκτός κι αν ήταν προσωπική του επιλογή. Ίσως περάσεις κάποιο διάστημα μοναξιάς, αλλά κατά 99% θα ερωτευτείς ξανά.
4. Εμμονή, αυτή η μάστιγα: Υπάρχει κι αυτό και δυστυχώς δεν είναι σπάνιο. Είναι πολλές οι περιπτώσεις γυναικών που δεν μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους χωρίς το σύντροφό τους, κάτι που σημαίνει ότι από τη στιγμή που κάτι θα πάει στραβά, το σύμπαν τους γκρεμίζεται. Το ακόμα χειρότερο, είναι ότι ένας εμμονικός άνθρωπος δεν είναι σε θέση να δει καθαρά την αλήθεια και την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να μη θέλει να κάνει καμία απολύτως αλλαγή.
5. Η κοινωνική ζωή είναι πια ανύπαρκτη: Μέγα λάθος των γυναικών και θα το καταγγείλω. Συνηθίζουμε να δενόμαστε υπερβολικά με τους φίλους του συντρόφου και οι συναναστροφές μας να είναι ουσιαστικά οι δικές του. Με το πέρασμα των χρόνων, απομακρυνόμαστε από το δικό μας κύκλο, με αποτέλεσμα οι φίλες μας τελικά να μας αγνοούν, κάτι που είναι απολύτως κατανοητό. Σκληρό, αλλά δίκαιο.
epirusblog.gr
5 of 5
Aπιστία: 5 λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα συγχωρεί το κέρατο
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8130596710221762106
item