Εκπαίδευση Εθνοφυλάκων στην Περιοχή Ευθύνης της 98 ΑΔΤE υπό το βλέμμα του Α/ΓΕΣ Εκπαίδευση Εθνοφυλάκων στην Περιοχή Ευθύνης της 98 ΑΔΤE υπό το βλέμμα του Α/ΓΕΣ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εκπαίδευση Εθνοφυλάκων στην Περιοχή Ευθύνης της 98 ΑΔΤE υπό το βλέμμα του Α/ΓΕΣ

Εκπαίδευση Εθνοφυλάκων στην Περιοχή Ευθύνης της 98 ΑΔΤE υπό το βλέμμα του Α/ΓΕΣ
Την Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε την Περιοχή Ευθύνης της 98 ΑΔΤΕ «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ», όπου παρακολούθησε εκπαίδευση των Εθνοφυλάκων των Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Μυτιλήνης, Άντισσας, Πολιχνίτου και Καλλονής.


Η εκπαίδευση περιελάμβανε θεωρητικά αντικείμενα στον ατομικό και ομαδικό οπλισμό, καθώς και αντικείμενα στις Α΄ Βοήθειες.


Μετά το πέρας των θεωρητικών αντικειμένων, πραγματοποιήθηκαν βολές με όλα τα είδη των όπλων.

Διαπιστώθηκε η άριστη οργάνωση και εκτέλεση της εκπαίδευσης και ο άρρηκτος δεσμός μεταξύ Ενεργού Στρατού, Εθνοφυλακής και Εφεδρείας.


Στη συνέχεια ο Αρχηγός, απευθυνόμενος στους ασκούμενους, έδωσε συγχαρητήρια για την ετοιμότητα και το πνεύμα νικητή που τους διακατέχει, τονίζοντας ιδιαίτερα το υψηλό ηθικό και την αισιοδοξία του στρατεύματος.
Επεσήμανε ακόμα ότι η μαχητική ισχύς, η επαγρύπνηση και η ετοιμότητα του Στρατού Ξηράς αποδεικνύονται καθημερινά, με χαρακτηριστικό το πρόσφατο παράδειγμα, άμεσης αντίδρασης και αποστολής προσωπικού και μέσων στο συμβάν του Αγαθονησίου για τη διάσωση συνανθρώπων μας.


Τέλος, τόνισε τους ισχυρούς ψυχικούς δεσμούς μεταξύ Ενόπλων Δυνάμεων και κοινωνίας, που αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την εξασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας και την αποτροπή κάθε απειλής από όπου κι αν προέρχεται.
http://veteranos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Εκπαίδευση Εθνοφυλάκων στην Περιοχή Ευθύνης της 98 ΑΔΤE υπό το βλέμμα του Α/ΓΕΣ
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 153839750081905486
Σχόλια
item