Άρτα: Ξεκινούν αύριο οι εγγραφές για τον 4ο «Δρόμο του Γιοφυριού» Άρτα: Ξεκινούν αύριο οι εγγραφές για τον 4ο «Δρόμο του Γιοφυριού» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Ξεκινούν αύριο οι εγγραφές για τον 4ο «Δρόμο του Γιοφυριού»

Άρτα: Ξεκινούν αύριο οι εγγραφές για τον 4ο «Δρόμο του Γιοφυριού»
Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Απριλίου στην Άρτα. Ξεκινούν από τη Πέμπτη 8 Μαρτίου οι εγγραφές για τον 4ο «Δρόμο του Γιοφυριού», τον Ημιμαραθώνιο Αγώνα που διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Αρταίων. 
Το φετινό ραντεβού δίνεται για την Κυριακή 1η Απριλίου, ενώ οι εγγραφές για κάθε τύπο αγωνίσματος γίνονται στο www.artahalfmarathon.gr. Θα υπάρξουν οι εξής αγώνες:
Ημιμαραθώνιος 21,1 χιλιομέτρων στην κλασσική πλέον διαδρομή που περνά από τα μνημεία της Άρτας και περιοχές του κάμπου με κόστος εγγραφής 5 ευρώ
Αγώνας δρόμου 5 χλμ με κόστος εγγραφής 3 ευρώ
Αγώνας δρόμου-περιπατητικό 5 χλμ –Αγώνας μαμά-καρότσι
Σκυταλοδρομία Ημιμαραθωνίου 2Χ10,5 χλμ
Σχολικοί αγώνες 300μ, 600μ, 800μ Ο 4ος «Δρόμος του Γιοφυριού» στοχεύει να προωθήσει το μαζικό αθλητισμό και το δρομικό κίνημα της περιοχής, της Ηπείρου, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Παράλληλα, ο αγώνας περνά δίπλα από μνημεία-σύμβολα της  Άρτας, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο τα αξιοθέατα της περιοχής μας. 
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αρταίων. 
Οι συμμετοχές τα τελευταία χρόνια αυξάνονται διαρκώς και μάλιστα από πολλές περιοχές της χώρας, δείγμα ότι ο αγώνας σιγά- σιγά αποκτά Πανελλήνιο χαρακτήρα και κερδίζει όλο και περισσότερο κοινό.
vimanews.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Ξεκινούν αύριο οι εγγραφές για τον 4ο «Δρόμο του Γιοφυριού»
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 5673620488058973606
Σχόλια
item