Πρέβεζα: Ένα ιδιαίτερο εαρινό καλλιτεχνικό καλωσόρισμα μας περιμένει μέχρι τις 24 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας Πρέβεζα: Ένα ιδιαίτερο εαρινό καλλιτεχνικό καλωσόρισμα μας περιμένει μέχρι τις 24 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ένα ιδιαίτερο εαρινό καλλιτεχνικό καλωσόρισμα μας περιμένει μέχρι τις 24 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας

Πρέβεζα: Ένα ιδιαίτερο εαρινό καλλιτεχνικό καλωσόρισμα μας περιμένει μέχρι τις 24 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας

Mε τον καλύτερο τρόπο ένωσαν τις δυνάμεις τους μέσω του πολιτισμού Πρεβεζάνοι εικαστικοί-και όχι μόνο-δημιουργοί με την "Εαρινή γιορτή των τεχνών" που διοργάνωσαν για πρώτη φορά σε συνεργασία με το Δήμο Πρέβεζας. 

Σκοπός της διοργάνωσης η προαγωγή πολιτιστικών ενδιαφερόντων των δημοτών ,η προβολή και η ανάδειξη του τοπικού πολιτισμού και η μύηση των νέων στις εικαστικές τέχνες και δημιουργίες.

Η αυλαία άνοιξε εντυπωσιακά το βράδυ του Σαββάτου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, όπου στο χώρο φιλοξενείται ένα σύμπλεγμα τεχνών και που θα μπορείτε να επισκεφθείτε και να θαυμάσετε μέχρι και τις 24 Μαρτίου.

Η εαρινή γιορτή ξεκίνησε με τον αγιασμό που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην εκδήλωση. 

Εκ μέρους της Δημιουργικής Παρέμβασης Πρέβεζας ο κ. Ευάγγελος Τσώλης, ευχαρίστησε θερμά το Δήμο Πρέβεζας που είναι συνοδοιπόρος στην προσπάθεια αυτή , και ιδιαίτερα το Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαΐλη και την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο σε θέματα πολιτισμού κ. Ελευθερία Αγγέλη που συνέβαλαν τα μέγιστα για να πραγματοποιηθεί η Εαρινή Γιορτή των Τεχνών, ενώ αναφέρθηκε και στο σκοπό της ομάδας που είναι η παρέμβαση στην πολιτιστική ζωή της πόλης με διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Στον χαιρετισμό τους τόσο ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαΐλης , όσο και η κ. Αγγέλη ευχήθηκαν αυτή η προσπάθεια να αποτελέσει θεσμό για την Πρέβεζα και προάγγελο των εκδηλώσεων του καλοκαιριού. 

Στην συνέχεια ακολούθησε περιήγηση στην εικαστική έκθεση που αποτελείται από ένα σύμπλεγμα τεχνών , ενώ η πρώτη μέρα της Εαρινής Γιορτής των Τεχνών περιελάμβανε ακόμη μουσική από το σχήμα Prevezajazz Five του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας και λυρική βραδιά με την υψίφωνο Γεωργία Τριανταφύλλου και σολίστ την Χριστίνα Κορκοντζέλου. Μαζί τους εμφανίστηκε και ο σαξοφωνίστας Δημήτρης Ξυγκάς. 

Η είσοδος σε όλες τις ποικίλες εκδηλώσεις μέχρι και τις 24 Μαρτίου είναι ελεύθερη για το κοινό και το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, μουσικές εκδηλώσεις από διάφορες ορχήστρες και χορωδίες, χορευτικές παραστάσεις έντεχνου,social και παραδοσιακού χορού και άλλα δρώμενα. 

Παράλληλα στοχεύοντας στον πολιτιστικό αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα της εκδήλωσης θα γίνονται δεκτές όποιες προσφορές των επισκεπτών για το κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο του Δήμου.

Image may contain: 4 people, people standing

Image may contain: 5 people, people standing

Image may contain: 2 people, people standing, shoes and indoor

Image may contain: 2 people

Image may contain: 3 people, indoor

Image may contain: 3 people, people smiling, people on stage, people standing and indoor

Image may contain: indoor

Image may contain: one or more people, people on stage and people playing musical instruments

Image may contain: indoor

Image may contain: one or more people, people sitting and table

Image may contain: indoor

Image may contain: ocean, sky, outdoor and water

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: 1 person, indoor

Image may contain: 2 people

Image may contain: 6 people, people sitting


Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ένα ιδιαίτερο εαρινό καλλιτεχνικό καλωσόρισμα μας περιμένει μέχρι τις 24 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 641274982461983342
Σχόλια
item