Γιάννενα: Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 22χρονος Αφγανός πρόσφυγας στο Κατσικά Γιάννενα: Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 22χρονος Αφγανός πρόσφυγας στο Κατσικά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 22χρονος Αφγανός πρόσφυγας στο Κατσικά

Γιάννενα: Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 22χρονος Αφγανός πρόσφυγας στο Κατσικά
Τραγικό τέλος στη ζωή του αποφάσισε να βάλει το απόγευμα της Τρίτης ένας Αφγανός πρόσφυγας, 22 ετών, που διέμενε στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Κατσικά.
Ο νεαρός, επρόκειτο να προσέλθει σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθεί για την κατηγορία βιασμού μίας 45χρονης από το Ιράν. Ωστόσο προχθές, εντοπίστηκε στον τρίτο όροφο του παλαιού εργοστασίου Φιξ στον Κατσικά, κρεμασμένος από ένα σεντόνι.
Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και λίγο αργότερα ο ιατροδικαστής Θ. Βουγιουκλάκης κατέληξαν σε ένα πρώτο συμπέρασμα ότι πρόκειται για καθαρή περίπτωση αυτοχειρίας, αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την προανάκριση διαπίστωσαν και κάποιες από τις παραμέτρους της υπόθεσης που προφανώς σχετίζονται με το τελικό αποτέλεσμα.
Πριν από 15 ημέρες μία 45χρονη πρόσφυγας από το Ιράν που επίσης διαμένει στο Κέντρο Φιλοξενίας στον Κατσικά είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 22χρονου Αφγανού με την κατηγορία του βιασμού. 
Ο νεαρός εντοπίστηκε αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο και γι’ αυτό το λόγο δε συνελήφθη αλλά ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να προσέλθει για να απολογηθεί στον ανακριτή.
Αυτό επρόκειτο να γίνει την Τετάρτη, όμως ο 22χρονος σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες έφυγε το πρωί της Τρίτης από το Κέντρο Φιλοξενίας, για να εντοπιστεί νεκρός αργά το απόγευμα.
Τις οριστικές απαντήσεις πάντως έτσι ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση χωρίς να μείνουν σκιές για τις αιτίες του θανάτου, αναμένεται να δώσει η νεκροψία που έχει παραγγελθεί.
anex.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 22χρονος Αφγανός πρόσφυγας στο Κατσικά
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 7392794282139289255
Σχόλια
item