Χαμηλές Πτήσεις Μαχητικών και «Βομβαρδισμός» του Π.Β της Κρανέας (ΗΝΙΟΧΟΣ 2018) Χαμηλές Πτήσεις Μαχητικών και «Βομβαρδισμός» του Π.Β της Κρανέας (ΗΝΙΟΧΟΣ 2018) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χαμηλές Πτήσεις Μαχητικών και «Βομβαρδισμός» του Π.Β της Κρανέας (ΗΝΙΟΧΟΣ 2018)

Χαμηλές Πτήσεις Μαχητικών και «Βομβαρδισμός» του Π.Β της Κρανέας (ΗΝΙΟΧΟΣ 2018)
Συνεχίστηκαν  και  καταιγιστικό ρυθμό οι πτήσεις των Μαχητικών  της ΠΑ και των Συμμετεχόντων  Χωρών   με στόχο τον  «βομβαρδισμό» του πεδίου βολής της Κρανέας αλλά και το Αεροδρόμιο της  110ΠΜ ! (ΗΝΙΟΧΟΣ 2018)
Αεροπορικοί Σχηματισμοί  εφορμούσαν  πριν από την δύση του Ηλίου από την οροσειρά της Πίνδου  και ειδικά από γυρω απο την περιοχή  των Μετεώρων της  Καλαμπάκας, με στόχο το Πεδίο Βολής της Κρανέαςκαι πραγματοποιούσαν βυθίσεις και βομβαρδισμό στόχων με κατάδειξη των στόχων από lazer!
Σύμφωνα με το σενάριο της ασκήσεως αλλά και από πληροφορίες ,οι καταδείξεις των στόχων εκτελούνταν από επίγεια τμήματα αλλά και από Αεροσκάφη που ίπτανται  σε πολύ μεγάλα ύψη  και μεταδίδουν της πληροφορίες στα  Μαχητικά που εκτελούν χαμηλές πτήσεις βομβαρδισμού!
100618-F-7886Q-002-1024x819
Οι Πτήσεις των Μαχητικών θα συνεχιστούν και κατά την διάρκεια της νύχτας  με τα Ελληνικά Μαχητικά να εκτελούν ρόλο της  απεικόνισης της Ασκήσεως κατά των Μαχητικών της Πολυεθνικής Δύναμης που έχει συγκεντρωθεί
Οι Κάτοικοι της Περιοχής παρακολουθούσαν τις Χαμηλές πτήσεις των Μαχητικών με ανησυχία ,αφού αρκετοί ήταν αυτοί που  δεν γνώριζαν την εκτέλεση της Ασκήσεως!
Το ενδιαφέρον της Πολυεθνικής Ασκήσεως είναι τέτοιο που στην Ανδραβίδα την Τρίτη 20 του μηνός θα βρίσκονται όλοι οι Πρέσβεις των Χωρών που παίρνουν μέρος στην Άσκηση !
Η Βρετανίδα Πρέσβειρα έγραψε χαρακτηριστικά

British Ambassador to Greece Kate Smith said in a tweet on Tuesday that the Iniochos 2018 multinational air force exercise «strengthens the relations of allies and friends.»
«Second day of the multinational exercise Iniochos 2018, including British Typhoons of the Royal Air Force for the first time. British pilots with their colleagues from six countries in an exercise strengthening the relations of allies and friends,» the ambassador said in her message in Greek.
Iniochos is an annual exercise based at the Andravida Air Base, in the northwest Peloponnese, and lasts for 15 calendar days (this year’s runs from March 5 to March 23), according to the Hellenic Air Force site. Besides the Greek air force and RAF, participants include the air forces of the United States, the United Arab Emirates, Italy and Cyprus.
http://veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Χαμηλές Πτήσεις Μαχητικών και «Βομβαρδισμός» του Π.Β της Κρανέας (ΗΝΙΟΧΟΣ 2018)
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7273816292264496082
Σχόλια
item