Όταν τα Ελληνικά Μαχητικά & το ΚΕΑΤ δίδαξαν Τακτική στην «ΗΝΙΟΧΟΣ 2018» (Εντυπωσιακές Αποκλειστικές Εικόνες & video) Όταν τα Ελληνικά Μαχητικά & το ΚΕΑΤ δίδαξαν Τακτική στην «ΗΝΙΟΧΟΣ 2018» (Εντυπωσιακές Αποκλειστικές Εικόνες & video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Όταν τα Ελληνικά Μαχητικά & το ΚΕΑΤ δίδαξαν Τακτική στην «ΗΝΙΟΧΟΣ 2018» (Εντυπωσιακές Αποκλειστικές Εικόνες & video)

Όταν τα Ελληνικά Μαχητικά & το ΚΕΑΤ δίδαξαν Τακτική στην «ΗΝΙΟΧΟΣ 2018» (Εντυπωσιακές Αποκλειστικές Εικόνες & video)
Ένας ακόμη «ΗΝΙΟΧΟΣ» φτάνει στο τέλος του και οι Εντυπωσιακές Εικόνες ταξιδεύουν μέσω του διαδικτύου στα Πέρατα του Κόσμου και εμείς εδώ δεν θα πούμε οτι δείξαμε για μια ακόμη φορά την Εικόνα Αποτροπής στους Εχθρούς της Ελλάδος. Γιατί μόνο έτσι δεν είναι!
Η Άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ  κατέδειξε με το ποιο ρεαλιστικό τρόπο οτι η Πολεμική Αεροπορία είναι έτοιμη να αναλάβει και να φέρει εις  πέρας πολύπλοκες Τακτικές Αεροπορικές Αποστολές  σε συνεργασία με Φίλιες Διεθνείς Δυνάμεις που δεν είναι καθημερινά εμπλεκόμενες ,σε διάφορα σημεία του Ελληνικού FIR!
To KEAT  απέδειξε με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο οτι μπορεί να διαχειριστεί και εμπλέξει σε Αποστολές ταυτόχρονα διαφορετικά είδη Μαχητικών και διαφορετικής Κουλτούρας πληρώματα  με άριστα αποτελέσματα !
Η Εκπαίδευση που παρέχεται στο ΣΟΤ είναι υψηλού επιπέδου …Όπως
Η προκεχωρημένη επιχειρησιακή πτητική – πρακτική εκπαίδευση των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) στην τακτική των αεροπορικών επιχειρήσεων και στη χρήση των οπλικών συστημάτων και μέσων Ηλεκτρονικού Πολέμου (ΗΠ) σε συνάρτηση με την απειλή.
Η παροχή θεωρητικής και Πρακτική εκπαίδευσης στα στελέχη της ΠΑ στα οπλικά συστήματα, τα μέσα ΗΠ και τις τακτικές Αέρος – Αέρος και Αέρος – Επιφανείας.
Εκείνο που δεν φάνηκε και ίσως εδώ να πρέπει το ΓΕΑ ή το ΓΕΕΘΑ μια που έχει πάρει και ειδικό ρόλο στην Προβολή της Ασκήσεως και σε Διεθνές Επίπεδο ,να δώσουν την δέουσα σημασία στον Μαχητή των Αιθέρων!
Έτσι θα καταφέρουμε να προκαλέσουμε τον Διεθνή Ανταγωνισμό μιας και το ΥΠΕΘΑ θέλει να μετατρέψει την 117ΠΜ σε Διεθνή  Εκπαιδευτικό Κέντρο!
ΟΙ Εικόνες που καταγράφηκαν  απο Μικτούς Σχηματισμούς ,Απογειώσεις είναι απο τον φακό του Φωτορεπόρτερ ΣτάΘη Χαλκίδη και  αποδεικνύεται πέρας πάσης αμφιβολίας οτι δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τους Επαγγελματίες του Είδους και στο Εξωτερικό!
Η δε καταγραφή του VIDEO απο ένα «Περιφερειακό» Κανάλι το IONIAN TV που εκπέμπει στην Δυτική Πελοπόννησο απέδειξε οτι μόνο περιφερειακό δεν είναι στην νοοτροπία  και η Καταγραφή, το Μοντάζ και η Προβολή έγινε με Επαγγελματικό τρόπο και Μπράβο τους!
http://veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Όταν τα Ελληνικά Μαχητικά & το ΚΕΑΤ δίδαξαν Τακτική στην «ΗΝΙΟΧΟΣ 2018» (Εντυπωσιακές Αποκλειστικές Εικόνες & video)
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1040295696982560177
Σχόλια
item