Άρτα: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΓΩΝ ΣΕ 1ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΛΗΣΙΩΝ Άρτα: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΓΩΝ ΣΕ 1ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΛΗΣΙΩΝ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΓΩΝ ΣΕ 1ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΛΗΣΙΩΝΆρτα: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΓΩΝ ΣΕ 1ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΛΗΣΙΩΝ
Ολοκληρώθηκαν οι αντικαταστάσεις των στεγών που αντιμετώπιζαν σημαντικά προβλήματα στον 1ο Παιδικό Σταθμό του Δήμου Αρταίων και στο Δημοτικό Σχολείο των Πλησιών...

Στον 1ο παιδικό σταθμό, τα τρία τμήματα της στέγης που βρίσκονται προς τις οδούς Αράχθου και Καμηλών ήταν τα πιο παλιά και είχαν υποστεί ζημιές τόσο στην επικεράμωση όσο και στα υπόλοιπα στοιχεία τους. Συνολικά 420 τετραγωνικά της στέγης επισκευάστηκαν. 

Επιπλέον, έγινε κατασκευή υδρορροών σε ολόκληρη τη στέγη γιατί και το τμήμα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν αντικαταστάθηκε, δεν διαθέτει υδρορροές με αποτέλεσμα από την ανεξέλεγκτη απορροή των όμβριων υδάτων να προκαλούνται ζημιές τόσο στη στέγη όσο και στο υπόλοιπο κτίριο. Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 52.775,42€.

Στους Πλησιούς υπήρξε αντικατάσταση της στέγης του Δημοτικού Σχολείου (είναι ανενεργό ως σχολείο, για αυτό και φιλοξενείται ο Σύλλογος «ΕπιΣτήθιοι Φίλοι»), καθώς ήταν παλιά και είχε υποστεί ζημιές στην επικεράμωση καθώς και στα υπόλοιπα στοιχεία της. 

Τα προβλήματα αυτά ήταν ορατά τόσο έξω από το κτίριο όσο και από την εσωτερική του πλευρά όπου παρατηρούνταν έντονα προβλήματα υγρασίας στους τοίχους. Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 23.845,46€.

Τα δύο παραπάνω έργα χρηματοδοτήθηκαν από την Περιφέρεια Ηπείρου, ενώ οι μελέτες και η υλοποίηση έγιναν από το Δήμο Αρταίων.

τaneatismikrospilias24.weebly.com
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΓΩΝ ΣΕ 1ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΛΗΣΙΩΝ
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 3300758814705695890
Σχόλια
item