Πρέβεζα: ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - Συνέλαβε τρεις άντρες που μετέφεραν 1,5 κιλό ηρωίνη Πρέβεζα: ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - Συνέλαβε τρεις άντρες που μετέφεραν 1,5 κιλό ηρωίνη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - Συνέλαβε τρεις άντρες που μετέφεραν 1,5 κιλό ηρωίνη

Πρέβεζα: ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - Συνέλαβε τρεις άντρες που μετέφεραν 1,5 κιλό ηρωίνη
Η Ασφάλεια Πρέβεζας είχε τη σωστή πληροφορία για τις κινήσεις κυκλώματος σκληρών ναρκωτικών και κατάφερε ύστερα από καταδίωξη τα ξημερώματα της Παρασκευή (23-2-18) να πιάσει στη φάκα τρία άτομα (δύο Έλληνες και έναν Αλβανό) την ώρα που μετέφεραν στο εσωτερικό της χώρας 1,5 κιλό ηρωίνη. 

Πρόκειται σαφώς για επιτυχία καθώς βρέθηκε τόσο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στην κατοχή των διακινητών.
Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στον Εισαγγελέα Πρέβεζας όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και έλαβαν τριήμερη προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν στον Ανακριτή Πρέβεζας.
Πιο αναλυτικά, στο δελτίο που εξέδωσε η Αστυνομία για το θέμα αυτό αναφέρονται τα εξής:
Περίπου (1,5) κιλό ηρωίνης κατασχέθηκε έπειτα από μεθοδική έρευνα και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Ομάδας Ειδικών Δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας.
Στο πλαίσιο της παραπάνω έρευνας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σήμερα (23-02-2018) τα ξημερώματα στην Ιόνια Οδό, μέλη κυκλώματος μεταφοράς ποσοτήτων ηρωίνης, με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή της στην παράνομη αγορά.
Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 53 και 39 ετών καθώς και για έναν 43χρονο υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών ουσιών με αυτοκίνητο και την ταυτοποίηση των στοιχείων του μεταφορέα, εντοπίστηκε ο 53χρονος στην Ιόνια Οδό (στο ύψος του Γοργόμυλου Πρέβεζας) να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν και οι άλλοι δύο δράστες και αποφασίσθηκε ο έλεγχός του.
Οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν, αναπτύσσοντας ταχύτητα ενώ ακολούθως ο 39χρονος αλλοδαπός κατά την ακινητοποίηση του οχήματος, εξήλθε από αυτό, απορρίπτοντας στο έδαφος τρεις συσκευασίες και προσπαθώντας να διαφύγει πεζός.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
  • τρεις (3) συσκευασίες ποσοτήτων ηρωίνης, συνολικού βάρους (1.511) γραμμαρίων,
  • μια συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους (1,3) γραμμαρίων,
  • το χρηματικό ποσό των (800) ευρώ,
  • το χρηματικό ποσό των (7.000) λεκ Αλβανίας και (4) δολαρίων Η.Π.Α.,
  • πέντε κινητά τηλέφωνα.
  • το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 53χρονου συλληφθέντα, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.
prevezaposto.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - Συνέλαβε τρεις άντρες που μετέφεραν 1,5 κιλό ηρωίνη
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 3426004992314629125
Σχόλια
item