10 πράγματα που κάνουμε λάθος στην καθημερινότητά μας

10 πράγματα που κάνουμε λάθος στην καθημερινότητά μας

Υπάρχουν μερικά πράγματα που κάνουμε τόσο συχνά και μηχανικά, που δεν σκεφτόμαστε... πριν τα κάνουμε. 

Όμως, πώς θα αντιδρούσατε αν κάποιος σας έλεγε πως υπάρχουν μερικά καθημερινά πράγματα που κάνετε λάθος;

Πράγματα όπως, το να κρατήσουμε μια μπύρα, να πιάσουμε τα μαλλιά μας με δύο τσιμπιδάκια, ακόμη και το να αναπνέουμε, αρκετές φορές τα κάνουμε λάθος. Πάμε να δούμε ορισμένα από αυτά.

Το κουτάκι των αναψυκτικών έχει δημιουργηθεί για να μπαίνει το καλαμάκι μέσα στην τρύπα. Έτσι το εμποδίζουμε από το να κουνηθεί από το ανθρακικό.



Ο σωστός τρόπος να ενώνεις καλώδια είναι να τα «δένεις» πρώτα μεταξύ τους.

Ο λαιμός στα μπουκάλια μπύρας, είναι έτσι φτιαγμένος ώστε να μπορούμε να τα κρατάμε από εκεί και να μην ζεσταίνεται το περιεχόμενο.

Ο τρόπος που καθόμαστε στην καρέκλα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το καλύτερο πράγμα για τους σπόνδυλούς σου είναι η καρέκλα σου να μην έχει «πλάτη».

Τα τσιμπιδάκια πρέπει να μπαίνουν κάθετα στα μαλλιά μας και όχι οριζόντια, όπως συνηθίζουμε.



Δεν χρειάζεται να φοράμε τα καινούρια μας παπούτσια, ώστε να τα «ανοίξουμε». Αυτή είναι απλώς μια επίπονη διαδικασία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τρίψουμε τις κάλτσες μας στο πάτωμα και ύστερα, να φορέσουμε τα παπούτσια. Αυτό συμβαίνει διότι η θερμότητα βοηθά να το παπούτσι να «ανοίξει».

Κάνουμε πολλά πράγματα την ίδια στιγμή. Αυτό είναι κάτι που όχι μόνο δεν είναι παραγωγικό, αλλά μας οδηγεί και στο να μην καταλαβαίνουμε απόλυτα τι είναι αυτό που κάνουμε κάθε φορά. Χρειάζονται δεκάλεπτα διαλείμματα στο ενδιάμεσο.

Ο τρόπος που καθαρίζουμε τις πατάτες. Ο σωστός τρόπος να καθαρίζουμε τις πατάτες, δεν είναι πριν τις μαγειρέψουμε αλλά μετά το βράσιμο. Τότε οι φλούδες θα «φεύγουν» από μόνες τους.



Πλένουμε τα δόντια μας πάνω από δύο φορές την ημέρα. Όμως, το μόνο που καταφέρνουμε με αυτό είναι να τα κάνουμε ευαίσθητα και επιρρεπή σε μικρόβια.

Ο τρόπος που αναπνέουμε. Σύμφωνα με τους ειδικούς, πρέπει οι αναπνοές μας να είναι πιο συχνά βαθιές, έτσι ώστε να οξυγονώνεται καλύτερα ο εγκέφαλος.

epirusblog.gr
5 of 5
10 πράγματα που κάνουμε λάθος στην καθημερινότητά μας
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6883200749958758894
item