Η Φαίη Σκορδά έχει γενέθλια! Οι εκπλήξεις και το “ευχαριστώ” της παρουσιάστριας [vids] Η Φαίη Σκορδά έχει γενέθλια! Οι εκπλήξεις και το “ευχαριστώ” της παρουσιάστριας [vids] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Φαίη Σκορδά έχει γενέθλια! Οι εκπλήξεις και το “ευχαριστώ” της παρουσιάστριας [vids]

Η Φαίη Σκορδά έχει γενέθλια! Οι εκπλήξεις και το “ευχαριστώ” της παρουσιάστριας [vids] | tlife.gr
Η αγαπημένη Φαίη Σκορδά έχει σήμερα τα γενέθλιά της! Η όμορφη οικοδέσποινα του Πρωινού κλείνει σήμερα τα 38 της χρόνια και το γιόρτασε με τον πιο όμορφο τρόπο, μαζί με όλους τους συναδέρφους της.
Μάλιστα, οι συνεργάτες της, τής έκαναν τρεις μεγάλες εκπλήξεις για την ξεχωριστή της ημέρα, με την Φαίη να μη πιστεύει στα μάτια της!
Η παρουσιάστρια δέχτηκε την πρώτη έκπληξη από τους συνεργάτες της, η οποία ήταν τούρτες και μπαλόνια! Τότε όλοι τραγούδησαν το “Χρόνια Πολλά” στην Φαίη! 
Στη συνέχεια, ήρθε η δεύτερη έκπληξη, καθώς έξω από τα Kappas Studio είχε στηθεί η καντίνα του Überness, του εστιατορίου του Βασίλη Καλλίδη, στην οποία η παρουσιάστρια τρέφει τεράστια αδυναμία. 
Όμως, οι εκπλήξεις δεν τέλειωσαν εκεί, καθώς λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, ο Θέμης Αδαμαντίδης εισέβαλε στο πλατό του Πρωινού και της τραγούδησε το αγαπημένο της τραγούδι “Στην καρδιά”.
“Ευχαριστώ τόσο πολύ για τις είχες! Χαίρομαι γιατί πραγματικά έχω δίπλα μου ανθρώπους που με νοιάζονται και με αγαπούν! Και εσάς από μακριά. Ευχαριστώ”, έγραψε στη συνέχεια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δες όλες τις εκπλήξεις που έκαναν στη Φαίη Σκορδά:
Epirusblog Gr
5 of 5
Η Φαίη Σκορδά έχει γενέθλια! Οι εκπλήξεις και το “ευχαριστώ” της παρουσιάστριας [vids]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 560363530544604368
Σχόλια
item