Δούκισσα Νομικού: Ανυπομονεί για τον ερχομό του γιου της [vid] Δούκισσα Νομικού: Ανυπομονεί για τον ερχομό του γιου της [vid] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δούκισσα Νομικού: Ανυπομονεί για τον ερχομό του γιου της [vid]

Δούκισσα Νομικού: Ανυπομονεί για τον ερχομό του γιου της [vid] | tlife.gr
Για πρώτη φορά μαμά θα γίνει η Δούκισσα Νομικού. Η όμορφη παρουσιάστρια θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και όσο πλησιάζουν οι μέρες η αγωνία της γίνεται όλο και πιο μεγάλη.
Ανυπομονεί να υποδεχτεί το γιο της και φυσικά κάνει όνειρα και σχέδια για το πώς θα είναι η ζωή της στο σπίτι από δω και πέρα.
Στο σπίτι εκτός από την Δούκισσα και το σύζυγό της μένουν και τα σκυλιά τους. Η ίδια τρελή αδυναμία στους τετράποδους φίλους τους και δεν είναι λίγες οι φορές μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά επέλεξε όμως να ανεβάσει στο instagram της ένα άλλο κατοικίδιο.
Δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η σχέση ανάμεσα σε ένα σκύλο κι ένα μωρό. Κάπως έτσι φαντάζεται πως θα είναι και με το δικό της σε λίγο καιρό. Η Δούκισσα σημείωσε στη λεζάντα: «Αυτό θα συμβαίνει σε λίγο καιρό! Ανυπομονώ!!!»
Epirusblog Gr
5 of 5
Δούκισσα Νομικού: Ανυπομονεί για τον ερχομό του γιου της [vid]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 9086788550788604113
Σχόλια
item