Ήγουμενίτσα: Tα ποδήλατα μπορούν να μπουν στη ζωή της Ηγουμενίτσας... Ήγουμενίτσα: Tα ποδήλατα μπορούν να μπουν στη ζωή της Ηγουμενίτσας... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήγουμενίτσα: Tα ποδήλατα μπορούν να μπουν στη ζωή της Ηγουμενίτσας...

Ήγουμενίτσα: Tα ποδήλατα μπορούν να μπουν στη ζωή της Ηγουμενίτσας...
Tα ποδήλατα μπορούν να μπουν στη ζωή της Ηγουμενίτσας. 

Σε μια πόλη, που το χρειάζεται κιόλας, γιατί έχει έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα και ταυτόχρονα απολαυστικές διαδρομές. Αλλά, δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των τοπικών φορέων, δεν έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα η χρήση των ποδηλάτων στην πόλη. 

Πριν μήνες διοργανώθηκε διαγωνισμός ζωγραφικής, που αφορούσε ζωγραφιές μαθητών Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ηγουμενίτσας με θέμα:«Ποδήλατο και βάδισμα στη πόλη: οφέλη για μένα και για όλους μας!»

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας αφορούσε «Εικόνες της πόλης που εμπεριέχουν το ποδήλατο και τον πεζό. Προωθούν ήπιες μορφές μετακίνησης. Διακωμωδούν ή επιβραβεύουν καθημερινές πρακτικές και ενέργειες. ''Αστείες'' ή ''σοβαρές'' φωτογραφίες. 

Καλές πρακτικές ή κακές πρακτικές". Μετά από κλήρωση, δύο συμμετοχές από το διαγωνισμό ζωγραφικής και μία συμμετοχή από το διαγωνισμό φωτογραφίας, κέρδισαν από ένα ποδήλατο. 

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας προσέφερε δύο ποδήλατα 24 ιντσών και το κατάστημα ποδηλάτων ProBike προσέφερε ένα ποδήλατο 26 ιντσών. 

Η απονομή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Ιωάννη Λώλο, τον Α’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας . Ελευθέριο Κώστα και τον εκπρόσωπο του καταστήματος ProBikeκ. Πέτρο Ζύλη. 

katoci.blogspot.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Tα ποδήλατα μπορούν να μπουν στη ζωή της Ηγουμενίτσας...
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 1335051094802444713
Σχόλια
item