Έξαλλη η παραγωγός του Survivor για το ειδύλιο που της χρεώνουν με τον «Μαχητή» Έξαλλη η παραγωγός του Survivor για το ειδύλιο που της χρεώνουν με τον «Μαχητή» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έξαλλη η παραγωγός του Survivor για το ειδύλιο που της χρεώνουν με τον «Μαχητή»

Έξαλλη η παραγωγός του Survivor για το ειδύλιο που της χρεώνουν με τον «Μαχητή» | tlife.gr
Ξέσπασε η Εμινέ Γεσίρ, το δεξί χέρι του Ταζούν Ιλιτζαλί, με αφορμή δημοσίευμα που της “χρέωσε” ειδύλλιο με τον “Μαχητή” του Survivor και γνωστό μοντέλο Θοδωρή Θεοδωρόπουλο. 
Η διευθυντήρια παραγωγής του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, απάντησε μέσα instagram. Χαρακτήρισε “βλακείες” αυτά που γράφτηκαν και απειλώντας να προσφύγει στη Δικαιοσύνη την επόμενη φορά που θα γραφτούν ανακρίβειες.
Η Εμινέ θέλησε, από τον Άγιο Δομίνικο όπου βρίσκεται, να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. “Όσοι με ξέρουν καλά ξέρουν ότι δεν μιλάω πολύ, παρά μόνο με πράξεις. Είμαι ένας άνθρωπος με πολύ έντονο και εκρηκτικό χαρακτήρα, αλλά ταυτόχρονα πολύ ταπεινός, που ζει σε έναν δικό του κόσμο! 

Λόγω του επιπέδου και της αξιοπρέπειας που έχωσαν άνθρωπος και σαν χαρακτήρας, πέρυσι δεν μίλησα για τις τεράστιες γελοιότητες που έγραφε κάθε καημένος στα ΜΜΕ για να βγάλει το ψωμάκι του. Ως εδώ και μη παρέκει! Θα μιλάμε από δω και πέρα, αφού το ζητήσατε, με εξώδικα”, έγραψε η 29χρονη.
Epirusblog Gr
5 of 5
Έξαλλη η παραγωγός του Survivor για το ειδύλιο που της χρεώνουν με τον «Μαχητή»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6235496514361356727
Σχόλια
item