Τρισευτυχισμένη η Λάουρα Νάργες! Το νέο της βήμα ενώ ο... Μουρούτσος βρίσκεται στο Survivor! Τρισευτυχισμένη η Λάουρα Νάργες! Το νέο της βήμα ενώ ο... Μουρούτσος βρίσκεται στο Survivor! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τρισευτυχισμένη η Λάουρα Νάργες! Το νέο της βήμα ενώ ο... Μουρούτσος βρίσκεται στο Survivor!

Τρισευτυχισμένη η Λάουρα Νάργες! Το νέο της βήμα ενώ ο... Μουρούτσος βρίσκεται στο Survivor!
Την καλύτερη περίοδο της ζωής διανύει η Λάουρα Νάργες που πλέον είναι απόφοιτος Business-Marketing.
H ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram : Διαβάστε παρακάτω...
«Μετά από πολύ άγχος, στρες, αϋπνία, έρευνα, ανάλυση, powerpoint, excel, word, ξανά αϋπνία και άγχος, είναι γεγονός: το πήραμε το πτυχίο! 
Η χθεσινοβραδινή μου αποφοίτηση των σπουδών μου στον τομέα Business-Marketing (bachelor) αποτελεί σημαντικός σταθμός στη ζωή μου. Δουλεύω και συντηρούμαι μόνη μου από τα 17 μου χρόνια, όταν τότε ήρθα (τυχαία) στην Ελλάδα, η εκπαίδευση μου και η ακαδημαϊκή μου σταδιοδρομία όμως βρισκόταν ανέκαθεν σε υψηλή προτεραιότητα.
Όχι, δεν είναι εύκολο να προσπαθείς να ζήσεις, να χτίσεις μία επαγγελματική διαδρομή και να σπουδάζεις και παράλληλα... Μετά τις σπουδές μου στη δημοσιογραφία επέλεξα να συνεχίσω με στόχο να εξελιχθώ, να καλλιεργηθώ, να διευρύνω τους ορίζοντές μου. Και αυτό θα συνεχίζω να κάνω, ποτέ δε θα είναι αρκετά για εμένα.
Ευχαριστώ τους καθηγητές μου για την έμπνευση τους και τις γνώσεις τους που τόσο απλόχερα μου χάριζαν, αλλά και το κολλέγιο για την άψογη συνεργασία τους.
Ευχαριστώ τους υπέροχους συμμαθητές μου, για το κουράγιο που δίναμε ο ένας στον άλλον προκειμένου να ολοκληρώσουμε τους μαραθωνίους εργασιών, αλλά και για το ότι κανείς μας δεν είχε την υπερηφάνια να κρύψει ούτε μία πληροφορία ή σημείωση - ε, το λες teamwork ντε! Κυρίως τους ευχαριστώ, που μπορώ να τους αποκαλώ φίλους μου!
Ευχηθείτε μου του χρόνου τέτοιο καιρό να ξαναφορέσω την φανταστική αυτή τήβεννο και να ξαναπετάξω (με χάρη πάντα, γκούχου γκούχου) το καπέλο μου, διότι θα σημαίνει πως θα έχω και το μεταπτυχιακό μου στο „Marketing Management“ στα χέρια μου! 
Έχω πολλά ακόμα χιλιόμετρα διαβάσματος μπροστά μου, αλλά δε μασάμε λέμε!
Και να θυμάστε πάντα: Η γνώση είναι δύναμη, και κανείς δε μπορεί να σας την πάρει!
Συγχαρητήρια στην class of 2017!».
Epirusblog Gr
5 of 5
Τρισευτυχισμένη η Λάουρα Νάργες! Το νέο της βήμα ενώ ο... Μουρούτσος βρίσκεται στο Survivor!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4754879474429639969
Σχόλια
item