«Στόλισαν» την Κοκαλίτσα μόλις έφυγε από το «Survivor»

«Στόλισαν» την Κοκαλίτσα μόλις έφυγε από το «Survivor»
Το χάσανε το κορμί οι πατριώτες του «Survivor»! Αποχώρησε από το reality επιβίωσης η Αγγελική Κοκαλίτσα, η σέξι kickboxer, η οποία...τον περασμένο Δεκέμβριο φιλοξενήθηκε στη στήλη «Espresso Girl» και κατάφερε κατά τη σύντομη παραμονή της στον Αγιο Δομίνικο να ξυπνήσει έντονα... συναισθήματα στους χρήστες του twitter!
«Μη με πείτε ανισόρροπο, αλλά δεν θέλω να φύγει η Κοκαλίτσα, γιατί, αν φύγουν όλα τα νούμερα, με ποιον θα γελάμε μετά; 
Να φύγει η Ροδάνθη που ’ναι πιο αδιάφορη και από το “r” στο Marlboro;» έγραψε κάποιος λίγο πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα. «Θέλω να γίνω φίλος με την Αγγελική, να αράζουμε μπαλκόνι, να πίνουμε Ζάναξ κοιτώντας το φεγγάρι και να λέμε πόσο χάλια είναι τα νεύρα μας» σχολίασε ένας άλλος.
«Η Κοκαλίτσα μπορεί να αποχώρησε, αλλά θα συνεχίσει αμέσως μετά στην επόμενη εκπομπή του Σκάι “Deadly women!”» έριξε το... βιτριόλι του ένας τρίτος.
Η ίδια πάντως, φεύγοντας από το reality επιβίωσης, δήλωσε: «Hθελα να συνεχίσω περισσότερο, αλλά ήμουν προετοιμασμένη και για το αρνητικό αποτέλεσμα. 
Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου καλή επιτυχία». Εμείς πάλι δημοσιεύουμε μία από τις φωτογραφίες της που... κόλασαν το Instagram ως φόρο τιμής στο κορμί, που δεν θα ξαναδούμε να αγωνίζεται στις οθόνες μας!
epirusblog.gr
5 of 5
«Στόλισαν» την Κοκαλίτσα μόλις έφυγε από το «Survivor»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6263297257016347024
item