Χριστίνα Μπόμπα: Μπήκε στον στίβο μάχης του Survivor και… κέρδισε! Video

Χριστίνα Μπόμπα: Μπήκε στον στίβο μάχης του Survivor και… κέρδισε! Video | tlife.gr
Η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε επιτέλους στον Άγιο Δομίνικο για να βρεθεί στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Σάκη Τανιμανίδη.
Το ζευγάρι βιώνει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του και είναι full in love! Μπορεί ο γάμος τους να έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο του 2018, αλλά φαίνεται πως οι δυο τους περνούν τον μήνα του μέλιτος από τώρα.
Ο Σάκης και η Χριστίνα περνούν μοναδικές στιγμές στην εξωτική Καραϊβική! Ο παρουσιαστής του Survivor θα πρέπει να μείνει εκεί για περίπου 6 μήνες, για τις ανάγκες παρουσίασης του δημοφιλούς reality επιβίωσης. 
Η όμορφη Χριστίνα έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Ελλάδα και ταξίδεψε ως τον Άγιο Δομίνικο για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.
Πέρα από τις βουτιές, τις βόλτες στην παραλία και την yoga, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να δείξει τις ικανότητές της και στον στίβο μάχης του Survivor. 
Η καλλονή σύντροφος του παρουσιαστή μπήκε στην αρένα και έπαιξε το παιχνίδι με τους στόχους, στο οποίο μάλιστα… τα έριξε όλα κάτω με την πρώτη φορά! Στο βίντεο που δημοσίευσε στα social media, ακούγεται περήφανος ο Σάκης για το κορίτσι του «Μήπως να την πάρουμε στο Survivor»;
Πάντως, η Χριστίνα φαίνεται να το έχει!
Δες το βίντεο:
Click video for sound
Video
LikeComment
c
epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Μπόμπα: Μπήκε στον στίβο μάχης του Survivor και… κέρδισε! Video
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1553956346643781340
item