Το αινιγματικό post της Χριστίνας Μπόμπα θα σε προβληματίσει Το αινιγματικό post της Χριστίνας Μπόμπα θα σε προβληματίσει | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το αινιγματικό post της Χριστίνας Μπόμπα θα σε προβληματίσει

Το αινιγματικό post της Χριστίνας Μπόμπα θα σε προβληματίσει
Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν το πρώτο άτομο που εμφανίστηκε σήμερα στο feed και τα stories του Instagram account μας και ψέματα δεν θα σου πούμε, η ανάρτησή της μας προβλημάτισε αρκετά. 
Καταλάβαμε από την πρώτη ιστορία της, πως ταξιδεύει για κάπου –αποχαιρετούσε την αγαπημένη της φίλη- όμως μας μπέρδεψε αρκετά με τον προορισμό της.
Όπως καταλαβαίνεις εμείς μόλις είδαμε αποχαιρετισμούς, προετοιμασίες και πακετάρισμα βαλιτσών σκεφτήκαμε πως πάει να βρει τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη, στον Άγιο Δομίνικο. 
Βλέπεις λείπει αρκετό καιρό και είναι λογικό να τον έχει επιθυμήσει. Έλα όμως που τα stories της μας προβλημάτισαν κάπως.
27653339 10210299998085550 1353920081 o
Η Χριστίνα καθώς βρισκόταν στο αεροπλάνο ανέβασε ένα boomerang λίγο πριν κοιμηθεί (την περιμένει μεγάλο ταξίδι όπου και αν πηγαίνει) στο οποίο υπήρχε κι ένα poll. 
Άγιο Δομίνικο ή Ιαπωνία, ρωτούσε και μας άφησε να μαντέψουμε τον προορισμό της. Εμείς πάντως πιστεύουμε σίγουρα πως έχει επιλέξει την εξωτική Δομινικανή δημοκρατία.
Το μόνο σίγουρο είναι πως σε μερικές ώρες θα ξέρουμε ακριβώς πού έχει προσγειωθεί. Εσύ τι ψηφίζεις;

Epirusblog Gr
5 of 5
Το αινιγματικό post της Χριστίνας Μπόμπα θα σε προβληματίσει
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6129795979097842039
Σχόλια
item