Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Το ρομαντικό ραντεβού και ο τρόπος που κρατούν ζωντανό τον έρωτά τους! [pics,vid] Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Το ρομαντικό ραντεβού και ο τρόπος που κρατούν ζωντανό τον έρωτά τους! [pics,vid] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Το ρομαντικό ραντεβού και ο τρόπος που κρατούν ζωντανό τον έρωτά τους! [pics,vid]

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Το ρομαντικό ραντεβού και ο τρόπος που κρατούν ζωντανό τον έρωτά τους! [pics,vid] | tlife.gr
Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο έρωτάς τους κρατά εδώ και 14 χρόνια, με το ίδιο πάθος και ένταση που είχαν την πρώτη μέρα. 
Ο ερχομός των δύο αγοριών τους – του Φίλιππου Ραφαήλ και του Μιχαήλ Άγγελου – ολοκλήρωσε την αγάπη τους και έφερε στιγμές οικογενειακής ευτυχίας στο σπίτι τους. 
Το ερωτευμένο ζευγάρι, μάλιστα, δεν σταματά να δείχνει τον έρωτά του σε καθημερινή βάση, είτε με μικρές γλυκές χειρονομίες είτε με ρομαντικές αποδράσεις εντός ή εκτός Ελλάδος.
Φυσικά, η πρώην παρουσιάστρια και ο frontman των Onirama ήταν από τα ζευγάρια που γιόρτασαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Η Σίσσυ και ο Θοδωρής άφησαν τα παιδιά στο σπίτι και βγήκαν ρομαντικό ραντεβού μόνο οι δυο τους. 
Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να βγει για φαγητό σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι, στο οποίο μάλιστα έψηναν μόνοι τους το κρέας. Οι δυο τους επιλέγουν αρκετά συχνά το κέντρο για τις βόλτες τους και δεν έκαναν την εξαίρεση για την ημέρα των ερωτευμένων.
Δες όλα τα στιγμιότυπα:

«Θεωρώ πως η σχέση μας – βλέποντας και άλλα ζευγάρια – είναι πολύ ιδιαίτερη και νομίζω ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να γίνει συμβατική. 
Έχει πολύ ένταση και προς τη μία άκρη και όταν είναι καλά η σχέση έχει πάλι πολύ ένταση και δύσκολα τη φτάνει οποιαδήποτε άλλη σχέση και όταν είναι στα κακά της, όμως, έχει τρομερή ένταση. 
Είναι φωτιά με φωτιά. Δύσκολα υπάρχει ένα μέσο στάδιο» είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή Celebrity Travel.
Τα μηνύματα που έστειλαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου:

Epirusblog Gr
5 of 5
Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Το ρομαντικό ραντεβού και ο τρόπος που κρατούν ζωντανό τον έρωτά τους! [pics,vid]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4945940455327085830
Σχόλια
item