Ιωάννα Λίλη: Στην Μάλτα με την οικογένειά της για το καρναβάλι! [pics,vid]

Ιωάννα Λίλη: Στην Μάλτα με την οικογένειά της για το καρναβάλι! [pics,vid] | tlife.gr
Η Ιωάννα Λίλη άφησε για λίγο την Θεσσαλονίκη και ταξίδεψε ως την όμορφη Μάλτα! Φυσικά δεν πήγε μόνη της, αλλά με την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη.
Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αφιερωθεί στην ανατροφή των παιδιών της – στην Μαρία και στον Ιωάννη – και λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους. Βέβαια, η Ιωάννα κάνει περισσότερα πράγματα με την μονάκριβη κόρη της, μιας και ο μικρός προτιμάει τον… μπαμπά του!
Τι καλύτερο, όμως, για μία οικογενειακή απόδραση!Όλοι μαζί ταξίδεψαν ως τη Μάλτα, με αφορμή το εντυπωσιακό «Καρναβάλι της Μάλτας» που γίνεται εκεί κάθε χρονιά. 
Το συγκεκριμένο καρναβάλι, βέβαια, δεν είναι μια απλή γιορτή αλλά προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης, με δραστηριότητες χορού, διαγωνισμού στολών, θριαμβευτικά άρματα, μπάντες, γκροτέσκο μάσκες και πολλά δρώμενα χορού.
Η Ιωάννα Λίλη – ως λάτρης του Instagram – δεν σταμάτησε να ανεβάζει στιγμιότυπα από το «Καρναβάλι της Μάλτας», με τις υπέροχες στολές του κόσμου, τους εντυπωσιακούς χορούς αλλά και από τις βόλτες της στους όμορφους δρόμους της πόλης.
Δες όλα τα στιγμιότυπα:




epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Λίλη: Στην Μάλτα με την οικογένειά της για το καρναβάλι! [pics,vid]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4363842996775581800
item