Ντορέττα Παπαδημητρίου – Μαίρη Συνατσάκη: Τα “έσπασαν” σε βραδινή τους έξοδο! [pics] Ντορέττα Παπαδημητρίου – Μαίρη Συνατσάκη: Τα “έσπασαν” σε βραδινή τους έξοδο! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Μαίρη Συνατσάκη: Τα “έσπασαν” σε βραδινή τους έξοδο! [pics]

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Μαίρη Συνατσάκη: Τα “έσπασαν” σε βραδινή τους έξοδο! [pics] | tlife.gr
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη διατηρούν μια πολύ στενή φιλία, η οποία κρατά χρόνια! Οι δύο παρουσιάστριες είναι αχώριστες και δεν σταματούν τις κοινές εξόδους, είτε οι δυο τους είτε με καλή παρέα. 
Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα δεν είναι λίγες οι φορές που χτίζουν κορμί μαζί, κάνοντας την αγαπημένη τους γυμναστική, δηλαδή pilates! Όμως, το βράδυ του Σαββάτου το πρόγραμμα είχε νυχτερινή έξοδο!
Αυτή την φορά, οι δύο καλές φίλες βρέθηκαν στο νυχτερινό μαγαζί Acro, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις επιτυχίες του Γιώργου Σαμπάνη. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Μαίρη και την Ντορέττα να χορεύουν και να τραγουδoύν μέχρι το πρωί!
Μαζί τους ήταν για ακόμη μια φορά ο καλύτερος τους φίλος και γνωστός hair stylist, Σπύρος Σαμοϊλης και οι τρεις τους μαζί με καλή παρέα διασκέδασαν με την ψυχή τους!
Δες τις φωτογραφίες:


tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ντορέττα Παπαδημητρίου – Μαίρη Συνατσάκη: Τα “έσπασαν” σε βραδινή τους έξοδο! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6285739244815460795
Σχόλια
item