Άντζελα Γκερέκου: Η καθημερινότητά της είναι αφιερωμένη στον Τόλη Βοσκόπουλο και την κόρη τους [pics] Άντζελα Γκερέκου: Η καθημερινότητά της είναι αφιερωμένη στον Τόλη Βοσκόπουλο και την κόρη τους [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άντζελα Γκερέκου: Η καθημερινότητά της είναι αφιερωμένη στον Τόλη Βοσκόπουλο και την κόρη τους [pics]

Άντζελα Γκερέκου: Η καθημερινότητά της είναι αφιερωμένη στον Τόλη Βοσκόπουλο και την κόρη τους [pics] | tlife.gr
20 χρόνια κοινής πορείας μετρούν η Άντζελα Γκερέκου και ο Τόλης Βοσκόπουλος. Μαζί έχουν δημιουργήσει το πιο πολύτιμο πράγμα που έχουν στον κόσμο, που δεν είναι άλλο από την κόρη τους Μαρία.
Το ζευγάρι πέρασε από πολλές δυσκολίες -παρόλο που οι περισσότερες δεν βγήκαν ποτέ προς τα έξω- αλλά κατάφερε να φτάσει τη σχέση του σε αυτό το σημείο που είναι σήμερα. 
Η όμορφη πολιτικός νιώθει ευλογημένη για όλα αυτά που έχει και πλέον απολαμβάνει μία ήρεμη καθημερινότητα.
Το TLIFE την συνάντησε σε μία από τις καθημερινές στιγμές οικογενειακής ευτυχίας. Η Άντζελα Γκερέκου αφιερώνει την καθημερινότητά της στον Τόλη και την κόρη τους. Μαμά και κόρη, λοιπόν, έκαναν μαζί τα ψώνια τους στα νότια προάστια.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τις απαθανάτισε, με κομψή εμφάνιση, στους δρόμους της Γλυφάδας να κάνουν τις αγορές τους. 
Εκτός από τους δεσμούς αίματος που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο τους, τις δένει και μία σχέση φιλίας. Η πρώην υπουργός είναι πολύ κοντά με την Μαρία και μοιράζονται πολλές κοινές δραστηριότητες.
Βέβαια, η Χαρά Βοσκοπούλου έχει τεράστια αδυναμία και στον μπαμπά της Τόλη και για αυτό δεν χάνει ποτέ καμία πρεμιέρα του.


tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άντζελα Γκερέκου: Η καθημερινότητά της είναι αφιερωμένη στον Τόλη Βοσκόπουλο και την κόρη τους [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3539398800801696576
Σχόλια
item