Έλενα Παπαρίζου: Νέες φωτογραφίες από την σπάνια βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της [pics] Έλενα Παπαρίζου: Νέες φωτογραφίες από την σπάνια βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έλενα Παπαρίζου: Νέες φωτογραφίες από την σπάνια βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της [pics]

Έλενα Παπαρίζου: Νέες φωτογραφίες από την σπάνια βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της [pics] | tlife.gr
Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης ζουν μαζί και ευτυχισμένοι! Το ζευγάρι βιώνει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του και αυτό φάνηκε σε μία από τις τελευταίες βραδινές εξόδους του.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της κρατούν χαμηλούς τόνους, όσον αφορά την προσωπική τους ζωή και σπάνια ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει σε κάποια νυχτερινή εξόρμησή τους. 
Πριν μερικά βράδια, όμως, η Έλενα και ο Ανδρέας βρέθηκαν στην πρεμιέρα του μεγάλου τραγουδιστή Γιάννη Πάριου, στο Baraonda και διασκέδασαν με τα τραγούδια του τροβαδούρου του έρωτα!
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε διαχυτικές στιγμές. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και ο σύζυγός της πέρασαν σχεδόν όλο το βράδυ αγκαλιά, τραγουδώντας τα υπέροχα τραγούδια του Γιάννη Πάριου.
Ο Γιάννης Πάριος, στο κατάμεστο Baraonda Music Hall, παρέα με εξαιρετικά τραγούδια, φίλους και πολλούς θαυμαστές, έκανε μια πρεμιέρα η οποία θα μείνει σίγουρα αξέχαστη. 
Ταξίδεψε με τα τραγούδια του αλλά και την μαγική αναλλοίωτη φωνή του, τους παρευρισκόμενους όπως μόνο εκείνος ξέρει.
Δες όλες τις φωτογραφίες:
Epirusblog Gr
5 of 5
Έλενα Παπαρίζου: Νέες φωτογραφίες από την σπάνια βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5629236322133115943
Σχόλια
item