Μάνος Παπαγιάννης – Αγγελική Δαλιάνη: Συνεχίζουν το μακρινό ταξίδι τους! [pics] Μάνος Παπαγιάννης – Αγγελική Δαλιάνη: Συνεχίζουν το μακρινό ταξίδι τους! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μάνος Παπαγιάννης – Αγγελική Δαλιάνη: Συνεχίζουν το μακρινό ταξίδι τους! [pics]

Μάνος Παπαγιάννης – Αγγελική Δαλιάνη: Συνεχίζουν το μακρινό ταξίδι τους! [pics] | tlife.gr
Μετά την Λατινική Αμερική και την Κολομβία σειρά είχε ο Παναμάς. Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη μετά το επεισόδιο με την Σοφία Παυλίδου και το κατέβασμα της θεατρικής παράστασης “πετάει πετάει”, αποφάσισαν να φύγουν για λίγο από την Ελλάδα και να ξεκουραστούν σε μέρη μαγικά.
Έτσι, με αφορμή την εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη Celebrity Travel, το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε στην Κολομβία και δεν σταμάτησε να μοιράζεται με τους φίλους του στα social media φωτογραφίες από όλα όσα έζησαν εκεί. Το ταξίδι των ηθοποιών όμως δεν σταμάτησε στην Κολομβία και συνεχίστηκε στον Παναμά.
Ο Μάνος ανέβασε ήδη μια φωτογραφία από εκεί ενώ η ηθοποιός συνεχίζει να βάζει “φωτιά” στο Instagram με τις σέξι πόζες της.
Μόλις λίγους μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και απολαμβάνει τις βουτιές της.Epirusblog Gr
5 of 5
Μάνος Παπαγιάννης – Αγγελική Δαλιάνη: Συνεχίζουν το μακρινό ταξίδι τους! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 641487841689577164
Σχόλια
item