Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Χαμογελαστοί σε θεατρική τους έξοδο, λίγο πριν το ταξίδι τους στην Κούβα! [pics]

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Χαμογελαστοί σε θεατρική τους έξοδο, λίγο πριν το ταξίδι τους στην Κούβα! [pics] | tlife.gr
Όλα δείχνουν πως η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας αποτελούν όντως το νέο hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz.
Μπορεί κανείς από τους δύο να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ότι είναι ζευγάρι, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν σταματούν τις κοινές εξόδους. 
Μάλιστα, αυτό που ενίσχυσε τις φήμες ότι είναι μαζί και ερωτευμένοι είναι το κοινό ταξίδι της Τόνιας και του Κωστή στην Κούβα!
Η γοητευτική ηθοποιός δεν σταματά να ανεβάζει στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον ταλαντούχο καλλιτέχνη σε πρώτο πλάνο, είτε από την απόδρασή τους στην Κούβα είτε από τις βραδινές εξόδους της στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται. 
Μάλιστα, πριν δύο ημέρες, η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε πρώτη φορά φωτογραφία με τον Κωστή Μαραβέγια – από το ταξίδι τους στην Αβάνα – επιβεβαιώνοντας έμμεσα αυτό που γνωρίζουμε όλοι!

Πριν φύγουν για αυτό το μοναδικό ταξίδι, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Τόνια και τον Κωστή, σε μία από τις βραδινές εξόδους τους στο θέατρο. Οι δυο τους παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση Toc Toc, όπου πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ο Κώστας Σπυρόπουλος.
Η γοητευτική ηθοποιός και ο αγαπημένος καλλιτέχνης, αν και προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν δίστασαν να χαμογελάσουν στα φωτογραφικά φλας, λίγο πριν μπουν μέσα και απολαύσουν το θεατρικό έργο!
Δες όλες τις φωτογραφίες:



epirusblog.gr
5 of 5
Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Χαμογελαστοί σε θεατρική τους έξοδο, λίγο πριν το ταξίδι τους στην Κούβα! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4046681717842703299
item