Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μοιράζει τον χρόνο της σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη [pics] Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μοιράζει τον χρόνο της σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μοιράζει τον χρόνο της σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη [pics]

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μοιράζει τον χρόνο της σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη [pics] | tlife.gr
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.
Η εκπομπή που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια στον Alpha – το Πάμε Πακέτο – σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μας χαρίζει μεγάλες στιγμές συγκίνησης. 
Μάλιστα, μπορεί η δουλειά της Βίκυς να είναι στην Αθήνα, αλλά η ίδια ζει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά της.
Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια προσπαθεί να μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ώστε να βρίσκεται κοντά στον σύζυγό της αλλά και στα δύο υπέροχα παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί.
Όταν, βρίσκεται στην πρωτεύουσα για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν σταματάει τις βόλτες ή τις δημόσιες εμφανίσεις είτε μόνη της είτε με καλή παρέα.
Πριν μερικές ημέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Βίκυ Χατζηβασιλείου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έτοιμη να αναχωρήσει για ακόμη μια φορά για την όμορφη Θεσσαλονίκη!


tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μοιράζει τον χρόνο της σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4905952832378362224
Σχόλια
item