Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Στα χιόνια με όλη την οικογένεια! [pics] Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Στα χιόνια με όλη την οικογένεια! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Στα χιόνια με όλη την οικογένεια! [pics]

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Στα χιόνια με όλη την οικογένεια! [pics] | tlife.gr
Τι κι αν το πρόγραμμά του είναι φορτωμένο και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ιδιαίτερα απαιτητικές, ο Σάκης Ρουβάς πάντα βρίσκει χρόνο για μικρές αποδράσεις με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους.
Το ζευγάρι, άλλωστε, έχει μια από τις πολύ όμορφη οικογένεια, με τους δυο διάσημους γονείς να μην χαλούν χατίρι στα 4 αγγελούδια τους.
Αυτήν τη φορά, μάλιστα, όλοι μαζί έκαναν μια μικρή απόδραση στα χιόνια, έπαιξαν και έφτιαξαν παραδοσιακά χιονάνθρωπο και έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις φωτογραφίες στα social media. 
Αρχικά ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ανέβασε μια φωτογραφία του στο Instagram και ακολούθησε η οικογενειακή πόζα με την Κάτια Ζυγούλη και τα δυο μεγαλύτερα παιδιά τους, την Αναστασία και τον Αλέξανδρο.
 “Η οικογένεια είναι τα πάντα”, έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στο Instagram και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως κάνει ένα διάλειμμα στα χιόνια με τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Epirusblog Gr
5 of 5
Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Στα χιόνια με όλη την οικογένεια! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2975158346896294129
Σχόλια
item