Σοφία Χαρμαντά: Η Ελληνίδα καλλονή, βάλθηκε να τρελάνει και τη Νέα Υόρκη! [pics] Σοφία Χαρμαντά: Η Ελληνίδα καλλονή, βάλθηκε να τρελάνει και τη Νέα Υόρκη! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σοφία Χαρμαντά: Η Ελληνίδα καλλονή, βάλθηκε να τρελάνει και τη Νέα Υόρκη! [pics]

Σοφία Χαρμαντά: Η Ελληνίδα καλλονή, βάλθηκε να τρελάνει και τη Νέα Υόρκη! [pics] | tlife.gr
Eίναι το κορίτσι που πρωταγωνίστησε σε καμπάνια γνωστής εταιρίας αντηλιακών προϊόντων ενώ τηλεοπτικά τη γνωρίσαμε από την συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.
Η Σοφία Χαρμαντά είναι πραγματικά μια καλλονή με μεσογειακή ομορφιά και άψογες αναλογίες. Λίγο πριν φύγει μάλιστα για το εξωτερικό, ακούστηκαν ψίθυροι για τη σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ εκείνης και του Κώστα Κοκκινάκη.
Πριν από λίγους μήνες,έφυγε για την Αμερική και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να κλείσει σημαντικές συνεργασίες ως μοντέλο, κάτι που την έκανε να αποφασίσει να μετακομίσει εκεί μόνιμα. 
Η Σοφία που έχει τον ίδιο μάνατζερ με την Κέιτ Μος, κάνει γερά επαγγελματικά βήματα στην Αμερική αλλά ταράζει και τον αντρικό πληθυσμό με τις σέξι φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Φοιτήτρια της ΑΣΟΕ, αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της και όπως όλα δείχνουν έκανε πολύ καλά. Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο Μαϊάμι και οι πόζες της τρελαίνουν το διαδίκτυο.


Epirusblog Gr
5 of 5
Σοφία Χαρμαντά: Η Ελληνίδα καλλονή, βάλθηκε να τρελάνει και τη Νέα Υόρκη! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5447281217396442919
Σχόλια
item