Βάσω Λασκαράκη: Πέρασε ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην Εύα της! [pics] Βάσω Λασκαράκη: Πέρασε ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην Εύα της! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βάσω Λασκαράκη: Πέρασε ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην Εύα της! [pics]

Βάσω Λασκαράκη: Πέρασε ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην Εύα της! [pics] | tlife.gr
Μπορεί το καθημερινό της πρόγραμμα να είναι φορτωμένο με γυρίσματα για τη σειρά του Alpha “Το σόι” και επαγγελματικές υποχρεώσεις, το Σαββατοκύριακο όμως είναι αφιερωμένο στην Εύα της.
Ο λόγος για την Βάσω Λασκαράκη που είναι αχώριστη με την μικρή της πριγκίπισσα και απολαμβάνει να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της.
Μετά το χωρισμό από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις για χάρη του παιδιού τους, η Βάσω Λασκαράκη βρίσκει σιγά σιγά τις ισορροπίες της, έχει συνεχώς στο πλευρό της τις φίλες και τα αγαπημένα της πρόσωπα και περνά πάντα πολύ ποιοτικό χρόνο με την Εύα της.


Οι δυο τους κάνουν βόλτες, παίζουν και το τελευταίο διάστημα τις βλέπουμε συνεχώς μαζί στην κουζίνα να δημιουργούν τις δικές τους συνταγές. 
Αυτό το Σαββατοκύριακο μάλιστα, μαμά και κόρη δεν σταμάτησαν το παιχνίδι, ενώ το πρωί της Κυριακής έφαγαν μαζί πρωινό βλέποντας παιδικά!
Epirusblog Gr
5 of 5
Βάσω Λασκαράκη: Πέρασε ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην Εύα της! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6683149466334412963
Σχόλια
item